Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Solian

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

7.5 aydan önce daha kötü şikayetlerim vardı, o şikayetlerimi elimine etti ilaç...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MSTFBKCK View Post
      7.5 aydan önce daha kötü şikayetlerim vardı, o şikayetlerimi elimine etti ilaç...

durumunuzu tam olarak bilmiyorum aynı ilacı kullanıyoruz sana tavsiyem düşük dozlarda kullanmaya bak....sonucta bakkal şekeri değil bunlar...
      Last edited by dıskokralı; 12-01-2012, 12:24 AM.

Yorum

Hımm, ben 200 mg alıyorum her gün, 200 mg düşük bi doz mu yoksa yarım mı alıyım?

Yorum

Bir de ben geçen Eylül ayında çok kötü bir şey yaptım. Solian'la intihar etmeye kalkıştım: 10-15 tane Solian'ı bir kerede alıp intihar etmeye kalkıştım, bu da intihar etme dürtüm yüzünden oldu. Bunun bana ne gibi zararları olmuştur?

Yorum

böyle bişey yapmış olmam beynimde yada psikolojimde kalıcı bi hasara neden olmuş mudur ??

Yorum

Tamam öyle yaparım

Yorum

senin rahatsızlık nedir diskogralı?

Yorum

senin rahatsızlık nedir diskogralı?

bnm rahatsızlık 1 sene önce başladı depersalizasyon ankisiyete psikoz şizo hepsini karışık bir şekilde yoğun olarak yaşadım şuan zaman zaman psikoz olarak dewam ediyorum hayatıma endişe kaygı yoğun stres korku kaynaklı benimki birde genetik durumum var tabii....

Yorum

geçmiş olsun peki hangilerinden kurtulabildiniz?

Yorum

Bir de ben geçen Eylül ayında çok kötü bir şey yaptım. Solian'la intihar etmeye kalkıştım: 10-15 tane Solian'ı bir kerede alıp intihar etmeye kalkıştım, bu da intihar etme dürtüm yüzünden oldu. Bunun bana ne gibi zararları olmuştur?
                      15 tane solianı içince ne oldu muhtemelen mideni yıkamışlardır...

Yorum

yok hastaneye gidip midemi yıkatmadım... bi günlüğüne her şeyden rahatsız oldum seslerden rahatsız olma yaptı.. kafamın iççi taş kesildi o gün.. sanki beynim bi çeşit tozla dolmuş gibi hissettim..

Yorum

Vucudum o 15 ilacı atmıştır tamamen, değil mi? Kalmamıştır inşallah içimde?

Yorum

Vucudum o 15 ilacı atmıştır tamamen, değil mi? Kalmamıştır inşallah içimde?
                            Merak etme bişey kalmamıştır artık geçmiş gitmiş o .

Yorum

Peki o zaman...

Yorum

Solian "distimi" (kronik depresyon] olan hastalar için de kullanılıyor.

Yorum

İşleniyor...
                                X