merhaba arkadaşlar ben 6 7 aydır paxera kullanıyorum 40 mg hiç bir etkisini göstermedi bazı zaman delleniyorum sabahta alıyorum aksamda ama etki yok cipralex sizce nasıl doktora danışacagımda
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
paxera'mı cipralex'mi ?
Collapse
X
-
paxera'mı cipralex'mi ?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.Etiketler: cipralex, cipralex ilacı, cipralex yan etkileri, paxera, paxera ilacı, paxera yan etkileri
-
Orjinal yazı sahibi: fuliapaxera ile cipralex aynı etken maddesine sahip zatenHer şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Postmerhaba arkadaşlar ben 6 7 aydır paxera kullanıyorum 40 mg hiç bir etkisini göstermedi bazı zaman delleniyorum sabahta alıyorum aksamda ama etki yok cipralex sizce nasıl doktora danışacagımda
etkisi yok demek. bırak o zaman ilacı. 2-3 ay sonra göriyim seni
Yorum
-
paxera kullandığım için uzun zaman cipralex içinde etki görmek için kaç gün içmem gerekiyor yani cipralex ne zaman etkisini gösterir birde paxera 40 mg kullanıyorum cipralexin 10 mgsi bana düşük geldi :d en fazla mgsi kaç cipralexinYa İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Postpaxera kullandığım için uzun zaman cipralex içinde etki görmek için kaç gün içmem gerekiyor yani cipralex ne zaman etkisini gösterir birde paxera 40 mg kullanıyorum cipralexin 10 mgsi bana düşük geldi :d en fazla mgsi kaç cipralexinHer şey güzel olacak...
Yorum
Yorum