Duyuru

Collapse
No announcement yet.

paxera'mı cipralex'mi ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• paxera'mı cipralex'mi ?

merhaba arkadaşlar ben 6 7 aydır paxera kullanıyorum 40 mg hiç bir etkisini göstermedi bazı zaman delleniyorum sabahta alıyorum aksamda ama etki yok cipralex sizce nasıl doktora danışacagımda
    Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

ama ben lustral'dan paxeradan hiç bir fayda görmedim ne yapmam lazım illaki yeşil reçetelimi kullanacagım elimde var xanax onumu kullanayım
    Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
      paxera ile cipralex aynı etken maddesine sahip zaten
      I ı farklı etken maddelere sahipler. : ) İkisi de ssrı grubu ilaç ama paxeranın etken maddesi parosektin cipralexinki ise essitalopramdır.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
        parosektin paxilin etken maddesiydi paxeranın değil amaaann neyse
        Paxil ile paxera aynı gibi birşey biri parasektin biri parosektin hcl mi neydi amaaann neyse.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

:s başka doktora gittim 40mg paxeradan 10mg cipralexe düştü ve daha önce kullanmadığım dideral 40mg verdi

Yorum

arkadaşlar paxerayı azalmatan direk cipralexe geçiyoruz bir şey olurmu doktor bir şey demedi çünkü azalt felan filan diye direk cipralex dedi

Yorum

yorum için teşekkür ederim çogu ilaçta ne yan etki nede faydasını gördüm umarım cipralexde etki görürüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Post
                merhaba arkadaşlar ben 6 7 aydır paxera kullanıyorum 40 mg hiç bir etkisini göstermedi bazı zaman delleniyorum sabahta alıyorum aksamda ama etki yok cipralex sizce nasıl doktora danışacagımda

etkisi yok demek. bırak o zaman ilacı. 2-3 ay sonra göriyim seni

Yorum

paxera kullandığım için uzun zaman cipralex içinde etki görmek için kaç gün içmem gerekiyor yani cipralex ne zaman etkisini gösterir birde paxera 40 mg kullanıyorum cipralexin 10 mgsi bana düşük geldi :d en fazla mgsi kaç cipralexin

Yorum

bilen varmı acaba

Yorum

bilen varmı acaba
                      Daha önce de yazmıştım cipralex bana en çok faydası olan ilaç. İlacı alıyorum 2-3 saat sonra sakinleştiriyor ama artık kullanmıyorum.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

paxera kullandığım için uzun zaman cipralex içinde etki görmek için kaç gün içmem gerekiyor yani cipralex ne zaman etkisini gösterir birde paxera 40 mg kullanıyorum cipralexin 10 mgsi bana düşük geldi :d en fazla mgsi kaç cipralexin
                        Cipralex ya 10mg ya da 20mg olarak kullanılıyor. Bunun düşüğünü ve fazlasını kullanana şahit olmadım. İlaca başlayan çoğu kişi ilk hafta sonrasında 20 mgye çıkar, sen yanında başka ilaç kulladığın için doktor 20liğe çıkarmamış olabilir.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

teşekkür ederim yorum için şimdi öğrendim 30 luk olanı yok ama en yüksek 30 kullanılıyormuş

Yorum

bende 7 ay kullandım hiç bir faydasını görmedim cipralexe geçtik bunda görürüm inşallah

Yorum

her ilacın etkisi kişiden kişiye değişiyor o yüzden en iyisi deneyip sonuçları görmek,bir ilaç hakkında kanaate varmak için de en az 2 hafta ve düzenli kullanmak gerekiyor diğer türlü yorum yapmak doğru değil

Yorum

İşleniyor...
                              X