Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilac?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ilac?

Okb tedavisi alıyorum. Lustral ve anafranil kullaniyorum.
    Anafranili değişmek istiyorum. Doktorum ondan başka lustrall birlikde kullanılan ilaç yok diyor
    Anafranil çok ağır . Yan etkilerine dayanamiyorum. Küçük oğlum var. OnA bakmKdA bilezorluk yasiyorum.
    Acaba gercekdende anafranilin yerine kullanilacK bAŞKA ilaç yokmu. Bu konuda bilgisi olan varmı?
    Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
    Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
    Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Anafranil okbde en etkili ilaç, bunu bana psikiyatri uzmanı doktorum söyledi. Zaten okb üzerine direkt etki eden başka ilaç yok diye biliyorum. Ben anafranili 150mg kullanıyorum zamanla 225e çıkacağım biraz uyuşukluk ve kabızlık yapıyor, beni rahatsız eden uyuşukluk yapması ama o da aşırı düzeyde değil. Anafranili yüksek dozda kullandığım halde bana ağır gelmiyor.
    Ayrıca ben de lustral kullanıyorum yeni başladım.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Ben 25mg kullaniyorum. Düşük dozda yan etkisi böyleyse doz artınca ne yapacam bilmiyorum.
      Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

Yüksek dozda kullanan fazla kişi yoktur herhalde. Ayrıca yan etkileri ilacın dozu ile doğru orantılı olarak artmıyor emin olabilirsiniz. Anafranil nette araştırdığım kadarıyla çok iyi bir ilaç ve doktorlar bu ilaca güveniyor. Ben iki kez bırakmak istediğimi söyledim doktor bırakma dedi bence siz de bırakmayın.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
          Ya bizde vefa…

Yorum

İşleniyor...
          X