Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral Kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral Kullananlar

Merhaba.Ben 4 ay öncesine kadar doktorumun verdiği selectra ve laroxyl kullanıyordum.Fakat laroxyl uyku hali yaptığı için ve selectranın da bir faydasını görmediğim için ilaçları bıraktım.1 hafta önce başka bir doktora gittim.Bana lustral 50mg yazdı.1 haftadır kullanıyorum fakat sürekli esneme ve uyku hali yapıyor.Doktor yazarken kendini yorgun hissettiğin için yazıyorum dedi ama daha da yorgunluk yaptı.Daha önceden lustral kullananlar varsa faydasını görüp görmediğini belirtirse sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

lustral güzel faydalı bir ilaçtır. başta ağbim ve annem olmak üzere tanıdığım bir çok kişinin kullandığı bir ilaç türü sanırım yeni başlamanın verdiği bir sersemlik uyku hali ilerleyen zamanlarda geçecektir. içiniz rahat olarak kullanabilirsiniz.
    Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

ben de lustral yazdırmıştım geçen ay uyku kaçırdığını okumuştum internette o yüzden 4 ten sonra alma demişti doktor fakat kullanmadım yan etkileri çok olabilir diye
      Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes. -W.G

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ThePainkiller View Post
        Merhaba.Ben 4 ay öncesine kadar doktorumun verdiği selectra ve laroxyl kullanıyordum.Fakat laroxyl uyku hali yaptığı için ve selectranın da bir faydasını görmediğim için ilaçları bıraktım.1 hafta önce başka bir doktora gittim.Bana lustral 50mg yazdı.1 haftadır kullanıyorum fakat sürekli esneme ve uyku hali yapıyor.Doktor yazarken kendini yorgun hissettiğin için yazıyorum dedi ama daha da yorgunluk yaptı.Daha önceden lustral kullananlar varsa faydasını görüp görmediğini belirtirse sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
        iki ay sonra bomba gibi olursun merak etme guzel bir ilaç

Yorum

lustral ile selectra aynı ilaçtır. uyku yapıyorsa akşam al.
          laroxyl ise depresyonda en etkili ilaçtır.

Yorum

15 gün sonra çok şeyin değiştiğini göreceksin tavsiyem aç karna içme
            "-Çıkmaz o yol"
            diye uyaranlar...
            ben yürümeyi seviyorum
            anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

cevaplarınız için teşekkür ederim.Umarım sizin de söylediğiniz gibi bir süre sonra kendimi yorgun hissetmem.

Yorum

İşleniyor...
              X