arkadaslar 6 aydır antıdepresan kullanıyorum.son 3 aydır reglımde sorunlar yasıyorum.2 ay once hıç olmadım.gecen ay oldum.bu ay yıne olmadım.yanı son 3 aydır bı oluyorum bı olmuyorum.ılaçların bunda bı etkısı olabılırmı?bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayanlar bı bakın lutfen..
Collapse
X
-
antidepresanlar hormonlarıda etkiler...vücududa sakinleştirir...mesela cinsel açıdan bile olumsuz etkisi çok fazla...
sıksık ağzınız kurur...kabızlık yapar...e tabi reglide etkiler..ama bu sağlığınızın bozulduğu anlamına gelmez biraz hormonları dengeliyo...bunu yaparken...bayanların regl olmasını sağlayan fizikseldonanımlarıda etkilemiş oluyo tabiki
eğer miğde bulantısı kusma baş dönmesi yada başınızda şiddetli bi ağrıya basınca sebep oluyosa kullanmayın tabiki hatta hemen kesin
bayanlarda regli keser ama korkulacak bişey değil normal...eğer 2 ay boyunca hiç olmadıysanız bi jinekoloğa gitmenizde fayda var çünkü bi düzensizlik söz konusuysa antidepresan bunu ortaya çıkarmış olabilir ama ilacı kesmenize gerek yok tabi...
-
Re: Bayanlar bı bakın lutfen..
Orjinal yazı sahibi: oslemmarkadaslar 6 aydır antıdepresan kullanıyorum.son 3 aydır reglımde sorunlar yasıyorum.2 ay once hıç olmadım.gecen ay oldum.bu ay yıne olmadım.yanı son 3 aydır bı oluyorum bı olmuyorum.ılaçların bunda bı etkısı olabılırmı?bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım..
istersen bir dr görün derim ...sresten de olabilir ...geçmiş olsun ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
mıde bulantısı vs. baska bı sıkayetım yok.regl ıle ılgılıde bugune kadar hıç sorun yasamamıstım.son 3 aydır bı ay oluyorum bı ay olmuyorum.bende tahmın ettım acaba antıdepresandan dolayı olabılırmı dıye.
saol gokce.o zaman korkulacak bısey yok sanırım.tedavıme devam edeyım.ılacı bırakınca normale doner o zaman..
Yorum
-
vajinal kanallarda darlıkta söz konusu olabilir...kansızlık yada...hemen etkilenen bir ünyeye sahipseniz hamilelik dönemi geçirdinizmi bilmiyorum ama geçirmediyseniz ilerde prolem yaşayabilirsiniz...yani ilaçla ilgili konuşmuyorum bünyenizde obakımdan bi zayıflık olabilir...çok çabuk etkileniyo olailirsiniz öyle birşey varsa tedirini almanız açısından...
Yorum
-
doğru haklısın..
ben yarın dr a bı tel acayım.aslında bu sorunun cvb nı telefonda verebılır.bu ılaçlar duzensızlık yapar ya da yapmaz.ama benım dr um dalında cok ıyıdır fakat gozunu bıraz para hırsı burudugu ıçın ozlem hanım sızı muayene etmem lazım ltf buraya gelın dıyecek 80 nı almak ıçın
araya da hemen dedıkoduyu sıkıstırırımya parasında da degılım de jınekologa gıderken zar zar tıtrıyorum..
Yorum
-
ciddi bişey olduğunu sanmıyorum mesela ben...stresli bişey yaşayınca yada bişeye üzülünce hemen regl olurum zamanlı zamansız 5 gün önce bitmiş bile olsa bişeye üzülünce yada çok kızınca regl oluyorum...ve çokta sancılı oluyo uyüzden jinekoloğa gidicem banada çok soğuk geliyor...kabus gibi ama mecburum bol şanslar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gokcheciddi bişey olduğunu sanmıyorum mesela ben...stresli bişey yaşayınca yada bişeye üzülünce hemen regl olurum zamanlı zamansız 5 gün önce bitmiş bile olsa bişeye üzülünce yada çok kızınca regl oluyorum...ve çokta sancılı oluyo uyüzden jinekoloğa gidicem banada çok soğuk geliyor...kabus gibi ama mecburum bol şanslar...
Yorum
Yorum