Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bayanlar bı bakın lutfen..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bayanlar bı bakın lutfen..

arkadaslar 6 aydır antıdepresan kullanıyorum.son 3 aydır reglımde sorunlar yasıyorum.2 ay once hıç olmadım.gecen ay oldum.bu ay yıne olmadım.yanı son 3 aydır bı oluyorum bı olmuyorum.ılaçların bunda bı etkısı olabılırmı?bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım..

antidepresanlar hormonlarıda etkiler...vücududa sakinleştirir...mesela cinsel açıdan bile olumsuz etkisi çok fazla...

sıksık ağzınız kurur...kabızlık yapar...e tabi reglide etkiler..ama bu sağlığınızın bozulduğu anlamına gelmez biraz hormonları dengeliyo...bunu yaparken...bayanların regl olmasını sağlayan fizikseldonanımlarıda etkilemiş oluyo tabiki

eğer miğde bulantısı kusma baş dönmesi yada başınızda şiddetli bi ağrıya basınca sebep oluyosa kullanmayın tabiki hatta hemen kesin

bayanlarda regli keser ama korkulacak bişey değil normal...eğer 2 ay boyunca hiç olmadıysanız bi jinekoloğa gitmenizde fayda var çünkü bi düzensizlik söz konusuysa antidepresan bunu ortaya çıkarmış olabilir ama ilacı kesmenize gerek yok tabi...

Yorum

Re: Bayanlar bı bakın lutfen..

Orjinal yazı sahibi: oslemm
      arkadaslar 6 aydır antıdepresan kullanıyorum.son 3 aydır reglımde sorunlar yasıyorum.2 ay once hıç olmadım.gecen ay oldum.bu ay yıne olmadım.yanı son 3 aydır bı oluyorum bı olmuyorum.ılaçların bunda bı etkısı olabılırmı?bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım..
      bende 2 senedir ilaç kullanıyorum ...ama bende böyle bir sorun olmadı ..ama ilaçlar her bünyede farklı yan etkiler yapabilir ....
      istersen bir dr görün derim ...sresten de olabilir ...geçmiş olsun ...
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

dediğim gibi bünyede böyle bir sorun varsa ilaç bunu ortaya çıkarmış olabilir

Yorum

mıde bulantısı vs. baska bı sıkayetım yok.regl ıle ılgılıde bugune kadar hıç sorun yasamamıstım.son 3 aydır bı ay oluyorum bı ay olmuyorum.bende tahmın ettım acaba antıdepresandan dolayı olabılırmı dıye.
          saol gokce.o zaman korkulacak bısey yok sanırım.tedavıme devam edeyım.ılacı bırakınca normale doner o zaman..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
            dediğim gibi bünyede böyle bir sorun varsa ilaç bunu ortaya çıkarmış olabilir
            dedıgım gıbı boyle bı sorun hıç yasamadım.bı sorun oldugunu zannetmıyorum..

Yorum

yardımcı olabildiysem çok sevinirim...umarım en kısa sürede eski düzeninize girersiniz..

Yorum

tsk ederım..

Yorum

kastettiğim kansızlık vs.gibi bi rahatsızlığınız varsa diyeydi yani bugüne kadar düzenli devam etmiş olabilir ama bu ilaç yüzünden birden düzensizleştiyse problem olabilir diye söyledim oyüzden yinede ihmal etmeyin derim

Yorum

vajinal kanallarda darlıkta söz konusu olabilir...kansızlık yada...hemen etkilenen bir ünyeye sahipseniz hamilelik dönemi geçirdinizmi bilmiyorum ama geçirmediyseniz ilerde prolem yaşayabilirsiniz...yani ilaçla ilgili konuşmuyorum bünyenizde obakımdan bi zayıflık olabilir...çok çabuk etkileniyo olailirsiniz öyle birşey varsa tedirini almanız açısından...

Yorum

doğru haklısın..
                      ben yarın dr a bı tel acayım.aslında bu sorunun cvb nı telefonda verebılır.bu ılaçlar duzensızlık yapar ya da yapmaz.ama benım dr um dalında cok ıyıdır fakat gozunu bıraz para hırsı burudugu ıçın ozlem hanım sızı muayene etmem lazım ltf buraya gelın dıyecek 80 nı almak ıçın
                      araya da hemen dedıkoduyu sıkıstırırım ya parasında da degılım de jınekologa gıderken zar zar tıtrıyorum..

Yorum

bı tane 1 yasında kızım var.kendı ıstegımle sezeryan oldum.dedıgınız seyle ılgılı bı sorun oldugunu dr um soylemedı.

Yorum

ciddi bişey olduğunu sanmıyorum mesela ben...stresli bişey yaşayınca yada bişeye üzülünce hemen regl olurum zamanlı zamansız 5 gün önce bitmiş bile olsa bişeye üzülünce yada çok kızınca regl oluyorum...ve çokta sancılı oluyo uyüzden jinekoloğa gidicem banada çok soğuk geliyor...kabus gibi ama mecburum bol şanslar...

Yorum

Allah bağışlasın...
                            ohalde korkulacak bişey yoktur emin olun ilaç işte elbette bi yan etkisi mutlaka oluyo...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
                              ciddi bişey olduğunu sanmıyorum mesela ben...stresli bişey yaşayınca yada bişeye üzülünce hemen regl olurum zamanlı zamansız 5 gün önce bitmiş bile olsa bişeye üzülünce yada çok kızınca regl oluyorum...ve çokta sancılı oluyo uyüzden jinekoloğa gidicem banada çok soğuk geliyor...kabus gibi ama mecburum bol şanslar...
                              ben neler yasadım hıç boyle sorun olmadı.ama sızınkı de ılgınçmıs.tsk ederım.sızede bol sans..

Yorum

İşleniyor...
                              X