10 aydır Solian içiyorum ve içtikçe kendimi kötü hissediyorum. Sizce neden?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlaç Bana Kendimi Kötü Hissettiriyor!
Collapse
X
-
Cem yılmazın repliği geldi aklıma şimdi "Olur öyle" gerçektende ilaç bir zaman sonra bünyeye faydamı etmiyor ne oluyorsa artıkYoruldum, patron.
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
-
Kesinlikle. Eğer ilaç kullanıyorsan onunla alakalı olabilir yahut kullanmıyorsan stres ve kafaya birşeyler takma buna sebep olabilir. Yani uyku veya uykusuzluk vücudunun bu sıkıntılara karşı savunma mekanizmasıdır büyük ihtimalle.
Orjinal yazı sahibi: MSTFBKCK View PostArkadaşlar, uyuyunca çok uyuyorum; uyumayınca da hiç uyumuyorum: sizce bu bi uyku bozukluğu mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: f.almina View PostKesinlikle. Eğer ilaç kullanıyorsan onunla alakalı olabilir yahut kullanmıyorsan stres ve kafaya birşeyler takma buna sebep olabilir. Yani uyku veya uykusuzluk vücudunun bu sıkıntılara karşı savunma mekanizmasıdır büyük ihtimalle.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: güllale View PostBen bu ilacı bilmiyorum ama takıntı (!) yüzünden bana verdikleri cipralexi on gün sonra bıraktım. Çünküüüüü, takıntı edindiğim şeyi çözdüm. Bi ev aldım Allah'ın yardımıyla (Çok şükür)
Ne güzel,ben de bir evim olmasını o kadar istiyorum ki,yalnız yaşamak istiyorum...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
Yorum