Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antidepresanlardan dolayı vücutta oluşan değişimler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Milaa
    replied
    Orjinal yazı sahibi: svncpls View Post
    ben yaklaşık bir yıldır günde yarım desyrel alıyorum saçlarımda belirgin bir dökülme var..ben yaşıma (51) bağlıyordum demekki desyrelinde payı var.
    Bende hayatım boyunca saçlarımda böyle bir dökülme görmedim. ve saç diplerimde bir sızı oluşmaya başladı. başka pisikiyatriste sorduğumdada yapabilir dedi.

Leave a comment:

• svncpls
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
    ben daha çok desyrelden dolayı bu sorunlar oluştuğunu düşünmeye başladım.
    ben yaklaşık bir yıldır günde yarım desyrel alıyorum saçlarımda belirgin bir dökülme var..ben yaşıma (51) bağlıyordum demekki desyrelinde payı var.

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Kullanılan ilaç: Prozac
    Kullanıma başlangıç:2 hafta
    Etkiler:Panikte azalma, sakinlik, konsantrasyon artışı.
    Yan etkiler:Gece uykudan uyanma, cinsel hassasiyette şiddetli azalma
    Not: İlaçları kullanmamak için yıllardır direniyorum, sırf yan etkilerinden dolayı ama baktım sorunları aşamıyorum.Bir 6 ay civarında kullanmayı düşnüyorum.Bu arada ilaçları bırakınca bütün vücut dengeleri normale dönüyormuş ve yan etkiler kayboluyormuş.

Leave a comment:

• hkayac
    replied
    Orjinal yazı sahibi: mecik
    cymbalta psikoza iyi gelir mi milaa
    Psikozda antipsikotikler kullanılıyor diye biliyorum. Onlar da insanı ölmekten beter ediyor. Sürekli uyku, uyuşukluk

Leave a comment:

• Milaa
    replied
    Cymbalta feci bir kulak çınlaması yapar. ama genellikle bırakırken yada ilacı unuttuğun anlarda ve kulaklarda bir basınç var etkisi yaratır. Benimde gece uykuda tedirginliklerim var. sürekli dişlerimi birbirine çarpıyorum sanki tik gibi birşey oldu. Cymbalta iyi bir ilaç ama yan etkiside oldukça fazla geçen senede kullandım ama çok rahatlıkla bıraktım ve bu sorunları yaşamadım o nedenle ben daha çok desyrelden dolayı bu sorunlar oluştuğunu düşünmeye başladım.

Leave a comment:

• hkayac
    replied
    bu cymbalta hep böyle üşütecekse ben yazı kışlık botla geçiricem demektir. Sanki ayaklarım buz kovasında duruyor. Donuyorlar

Leave a comment:

• bazen13
    replied
    Prozac,

Kilo azalışı 11 kilo 1, 1.5 ayda.
    Aşırı uykusuzluk, Günden 2 saat
    Dikkat artışı.
    Daha az takıntılı olmak,
    Sosyal olmak.

Leave a comment:

• hkayac
    replied
    ben de cymbaltaya yeni başladım. Benim ayaklarım çok üşüyor. Yan etkileri arasında bu da varmış... Modiodal aldığım için uyku hissini hissetmiyorum fazla. sanki biraz da kafamda bir basınç hissi var. sık sık kulaklarım tıkanmaya başladı.

Leave a comment:

• teknik literatür
    replied
    cymbalta bende kullanıyorum fazla terleme yapar uykuda ve her şartta terlersin dişlerini sıkarsın uyandığında çenen ağrıyor ve dişlerin sımsıkı olabilir.bunlar cymbaltanın etkisi diş sıkma zamanla azalıyor ter kalıyor.saç dökülmesini yaşamadım bişey diyemem.

Leave a comment:

İşleniyor...
X