Orjinal yazı sahibi: svncpls
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Antidepresanlardan dolayı vücutta oluşan değişimler
Collapse
X
-
Bende hayatım boyunca saçlarımda böyle bir dökülme görmedim. ve saç diplerimde bir sızı oluşmaya başladı. başka pisikiyatriste sorduğumdada yapabilir dedi.
-
Kullanılan ilaç: Prozac
Kullanıma başlangıç:2 hafta
Etkiler:Panikte azalma, sakinlik, konsantrasyon artışı.
Yan etkiler:Gece uykudan uyanma, cinsel hassasiyette şiddetli azalma
Not: İlaçları kullanmamak için yıllardır direniyorum, sırf yan etkilerinden dolayı ama baktım sorunları aşamıyorum.Bir 6 ay civarında kullanmayı düşnüyorum.Bu arada ilaçları bırakınca bütün vücut dengeleri normale dönüyormuş ve yan etkiler kayboluyormuş.
Leave a comment:
-
Psikozda antipsikotikler kullanılıyor diye biliyorum. Onlar da insanı ölmekten beter ediyor. Sürekli uyku, uyuşuklukOrjinal yazı sahibi: mecikcymbalta psikoza iyi gelir mi milaa
Leave a comment:
-
Cymbalta feci bir kulak çınlaması yapar. ama genellikle bırakırken yada ilacı unuttuğun anlarda ve kulaklarda bir basınç var etkisi yaratır. Benimde gece uykuda tedirginliklerim var. sürekli dişlerimi birbirine çarpıyorum sanki tik gibi birşey oldu. Cymbalta iyi bir ilaç ama yan etkiside oldukça fazla geçen senede kullandım ama çok rahatlıkla bıraktım ve bu sorunları yaşamadım o nedenle ben daha çok desyrelden dolayı bu sorunlar oluştuğunu düşünmeye başladım.
Leave a comment:
-
bu cymbalta hep böyle üşütecekse ben yazı kışlık botla geçiricem demektir. Sanki ayaklarım buz kovasında duruyor. Donuyorlar
Leave a comment:
-
Prozac,
Kilo azalışı 11 kilo 1, 1.5 ayda.
Aşırı uykusuzluk, Günden 2 saat
Dikkat artışı.
Daha az takıntılı olmak,
Sosyal olmak.
Leave a comment:
-
ben de cymbaltaya yeni başladım. Benim ayaklarım çok üşüyor. Yan etkileri arasında bu da varmış... Modiodal aldığım için uyku hissini hissetmiyorum fazla. sanki biraz da kafamda bir basınç hissi var. sık sık kulaklarım tıkanmaya başladı.
Leave a comment:
-
cymbalta bende kullanıyorum fazla terleme yapar uykuda ve her şartta terlersin dişlerini sıkarsın uyandığında çenen ağrıyor ve dişlerin sımsıkı olabilir.bunlar cymbaltanın etkisi diş sıkma zamanla azalıyor ter kalıyor.saç dökülmesini yaşamadım bişey diyemem.
Leave a comment:

Leave a comment: