Mrb. arkadaşlar. Ben sf, anksiyete ve okb sorunumu hemen hemen hallettim. Tedavime devam ediyorum. Ama dikkat eksikliğim muazzam şekilde. Bu sene benim için çok kritik, geçen sene üniversiteyi bıraktım bu sene tekrar hazırlanıyorum. Alan dışı tercih yapıcağım içib bu sefer normalüstü çalışmam gerekecek. Ama bir testin başına oturunca 5-6 soru çözüyorum sonra dikkat dağılıyor, başka yerlere gidiyorum anca kendime geliyorum sonra 2-3 soru çözüyorum sonra başka yerlerdeyim. Masadan kalkıyorum dolanıyorum evin içinde. Kötüyüm yani dikkat sıfır bende. Doktoruma gitsem anlatsam ritalin yada concerta yazar mı? Ritalinin fiyatı ucuz ama concerta 70 tlden başlıyo en düşük fiyatı. Concerta yazarsa bunun fiyatını nasıl ödeyeceğiz. SSK var bu ilaç için geçerli olurmu, yaşım 20.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Concerta ya da Ritalin kullananlar bakabilir mi?
Collapse
X
-
-
antidepresanlarda seratonin dopamin dengesini bozduğu için dikkat eksikliği yaratabiliyor...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View PostDenemek lazım abi. Olmazsa bırakırız. Ben şuanda 40 mg paxil içiyorum, birlikte kullanılırmı acabaDoktorun ilk başta ritalin yazması daha uygun olur eğer sana yaramazsa bana yollarsın bro
Yorum
-
ritalin ve concerta aynı grup ilaçlar. Ritalinin etki süresi 4 saat, diğerinin ise 8-10 saattir.
kırmızı reçete ile yazılan ilaçlardır.
Yalnız sen daha doktora gitmemişsin, önce bir doktoruna git bakalım bu konuda sana ilaç verecek mi, verecekse ne ilaç verecek
sonra o ilaçları konuşalım
çok geçmiş olsun ve sınavlarda başarılarŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postritalin ve concerta aynı grup ilaçlar. Ritalinin etki süresi 4 saat, diğerinin ise 8-10 saattir.
kırmızı reçete ile yazılan ilaçlardır.
Yalnız sen daha doktora gitmemişsin, önce bir doktoruna git bakalım bu konuda sana ilaç verecek mi, verecekse ne ilaç verecek
sonra o ilaçları konuşalım
çok geçmiş olsun ve sınavlarda başarılar
Çok teşekkür ederim. İlacım bittiği zaman dr. a gideceğim. Bu konuyu da soracağım ona.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: arcatera View PostDEHB olmayana vermezler ama doktor kıyak geçebilir belki
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View PostDostum yukarıda yazdıklarımı okumadın heralde. Paxil kullanmadan önce dehb çok fazla değildi yinede normale göre fazlaydı ama şimdi normal üstü oldu. Paxil insanı aktifleştirdiği için sürekli birşeyden başka birşeye geçmek istiyor insan. Ritalin şart bana, anksiyete vermesin bi de bana:S
Yorum
Yorum