Beyinde dopamin salgısını artıran bir amino asit. Şuan kullandığım antidepresan yeterince serotonin salgıladı beynimde. Serotonin dopaminden fazla olduğu zaman dikkat eksikliği, motivasyon düşüklüğü hat safhaya ulaşıyor. Ben de buna binaen solgarın L-tyrosine haplarından aldım. 30 tl. Ne gibi faydaları olacak çok merak ediyorum. En azından dikkat eksikliğimi iyileştirmesini bekliyorum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Faydalı bir amino asit: L-tirozin
Collapse
X
-
-
Destekleyici bir ürünün anksiyete yapması ilginç, sanırım bu üründen değil senden kaynaklanıyor.
Doktora sor, hem ritalin (veya concerta) hem de bu ürünü alsam mahsuru olur mu diye. gerçi doktorlar böyle ürünler hakkında yorum yapmaktan kaçınıyorlar amaŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Belki bu şekilde deneme yanılma yoluyla dikkat eksikliğini bir miktar giderebilecek amino asitleri bulabilirsin ama yüksek oranda risk aldığını düşünüyorum. Spesifik ve fazla bilgi bazı durumlarda zararlı olabilir. Yaşam prensibim, her zaman cansız nesneler üzerinde yeni bir maddenin denemesini yapmaktır. Asla kendimde bu tür denemeler yapmayı tercih etmem. Umarım dikkatin biraz artar ve bundan sonra daha dikkatli olursun. Bol şans.Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View PostBeyinde dopamin salgısını artıran bir amino asit. Şuan kullandığım antidepresan yeterince serotonin salgıladı beynimde. Serotonin dopaminden fazla olduğu zaman dikkat eksikliği, motivasyon düşüklüğü hat safhaya ulaşıyor. Ben de buna binaen solgarın L-tyrosine haplarından aldım. 30 tl. Ne gibi faydaları olacak çok merak ediyorum. En azından dikkat eksikliğimi iyileştirmesini bekliyorum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım
Yorum

Yorum