Merhaba arkadaşlar 18 gündür paxil kullanıyorum şimdilik olumlu ya da olumsuz bir faydasını görmedim. Kullanma amacım ise dışadönük, konuşkan, enerjik, sfsiz biri olmak. Sizler ne için kullandınız bahsettiğim durumlar için faydası oldu mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paxili ne için kullandınız?
Collapse
X
-
-
Paxil bende kaşıntı yapıyor bir kaç gündür bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünüyorum. Ciddi yan etkiler arasında kaşıntı yapmasından bahsedilmiş...
Geçici ne için kullanıyorsun bilmiyorum ama doktor verdiyse en az 5-6 ay kullan, ilaçların faydalı olmamasının nedeni sabırsız davranıp erkenden bırakmamız.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
paxil kullandığım zaman ne sf kalmıştı ne bişey.iştahlı,konuşkan,neşeli,hiçbişeyi takmayan,pervasız,vurdumduymaz,tepkisiz,hissiz,ama çok öfkeli öfkesini dizginleyemeyen ve aynı zamanda ağzına geleni söyleyen baya bi patavatsızkavgacı biri olmuştum.yani benim tam tersim bi insana dönüşmüştüm.sonra çok kilo aldım,çok öfkeli oldum,herkesi kırdım,kendim olmaktan çıktım gibi daha bi sürü nedenle bıraktım işte...

Yorum
-
aynı şeyleri yaşamışızOrjinal yazı sahibi: AND View Postpaxil kullandığım zaman ne sf kalmıştı ne bişey.iştahlı,konuşkan,neşeli,hiçbişeyi takmayan,pervasız,vurdumduymaz,tepkisiz,hissiz,ama çok öfkeli öfkesini dizginleyemeyen ve aynı zamanda ağzına geleni söyleyen baya bi patavatsızkavgacı biri olmuştum.yani benim tam tersim bi insana dönüşmüştüm.sonra çok kilo aldım,çok öfkeli oldum,herkesi kırdım,kendim olmaktan çıktım gibi daha bi sürü nedenle bıraktım işte...
Yorum

Yorum