Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu ilaçlar neden işe yaramıyor?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu ilaçlar neden işe yaramıyor?

Şuana kadar 20 farklı anti depresan denedim,MAOI hariç hepsi.İlk ilacım olan paroksetin işe yaramıştı fakat doktor yetersiz gördüğünden değiştirdiğinden beri hiç birşey işe yaramıyor.

Son zamanlarda çok ciddi anksiyete oluştu.Doktora gittim Xanax 1mg verdi,ilk içtiğimde işe yaradı.Nefes aldım diyebilirim ama 2 saat sonra herşey eski halinde.Dozları periyodik alıyorum ama hiçbir etkisi yok.El altından para ile satılıdığını biliyorum sırf kafa yapsın diye ama ne kafası arkadaş hiçbirey omuyor.Bende mi bir gariplik var anlamadım.

Yorumlarınızı bekliyorum.Şu anda hiçbir antidepresan ve antisiyotik işe yaramıyor.

Dipnot:Antipsikotiklere aşırı hassasiyetim var.

Biraz önceki konuya yaptığım yorumda küçük bir değişiklik yaparak kopyalıyorum ;
    Bir kaç gün önce bir yazı okumuştum ilaçlar iyi geldikten sonra en az bir yıl kullanılmalıdır diyordu. Bu sözden ilaç tedavisinde zamanın, düzenin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Her ay düzenli olarak doktora gittin mi, gittiysen doktor ne diyor, ilaç tedavisinden alamayışımızın en önemli nedeni düzenli olarak doktora muayene olmamak.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Biraz önceki konuya yaptığım yorumda küçük bir değişiklik yaparak kopyalıyorum ;
      Bir kaç gün önce bir yazı okumuştum ilaçlar iyi geldikten sonra en az bir yıl kullanılmalıdır diyordu. Bu sözden ilaç tedavisinde zamanın, düzenin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Her ay düzenli olarak doktora gittin mi, gittiysen doktor ne diyor, ilaç tedavisinden alamayışımızın en önemli nedeni düzenli olarak doktora muayene olmamak.
      Haftada bir doktora gidiyorum.Doktor ilaçlar hakkında konuşmak istemiyor.Zaten keyfi değiştirmiyorum doktor değiştirelim diyor bende tamam deyip söylediği şekilde düzenli alıyorum ama yok işe yaramıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Geçici View Post
        Haftada bir doktora gidiyorum.Doktor ilaçlar hakkında konuşmak istemiyor.Zaten keyfi değiştirmiyorum doktor değiştirelim diyor bende tamam deyip söylediği şekilde düzenli alıyorum ama yok işe yaramıyor.
        7 ay boyunca 15 günde ya da ayda bir doktora gitsen yeterli olur haftada bir biraz abartılı olmuş. : ) Doktor seninle ilgilenmiyorsa değiştir.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Psikiyatristlerin çoğu dinlemeden , anlamadan yüzüne bakıp ilaç yazıyor.Tutarsa tuttu tutmazsa başka bir ilaç sonraki sefere. Senin hayatın mahfolmuş kimsenin umrunda bile değil. Hele devlet hastanelerinde konuşmadan yazıyor ilacı artık hangi ilaç firmasıyla anlaşmalıysa...Benim sana tavsiyem ne yap ne et,gerekirse yemenden içmenden kıs isim yapmış bi profun özel yerine git muayane ol.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yapicihasar View Post
            Psikiyatristlerin çoğu dinlemeden , anlamadan yüzüne bakıp ilaç yazıyor.Tutarsa tuttu tutmazsa başka bir ilaç sonraki sefere. Senin hayatın mahfolmuş kimsenin umrunda bile değil. Hele devlet hastanelerinde konuşmadan yazıyor ilacı artık hangi ilaç firmasıyla anlaşmalıysa...Benim sana tavsiyem ne yap ne et,gerekirse yemenden içmenden kıs isim yapmış bi profun özel yerine git muayane ol.
            Devlet hastanesindeki bir psikiyatriste 1,5 yıl boyunca düzenli olarak muayene oldum iyi bir doktordu sonradan istanbula atandı. Doktorların kaalesiz olmasının nedeni de biraz biziz, kötü bir doktor çıkarsa hemen pes ediyoruz onu şikayet etmek lazım, onun bizlerle ilgilenmeme gibi bir lüksü yok. Hastane girişlerinde şikayet kutusu var oraya isimsiz bir mektup atıp o doktor hakkında şikayetlerimizi söyleyebiliriz ya da telefonda sağlık bakanlığı vs. iletiriz. Devlet çalışanlarının vatandaşı ezmesinden nefret ediyorum ama bunda sessiz kalan biz vatandaşların da hatası var.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
              7 ay boyunca 15 günde ya da ayda bir doktora gitsen yeterli olur haftada bir biraz abartılı olmuş. : ) Doktor seninle ilgilenmiyorsa değiştir.
              Özel olarak nöbet vaktinde görüşüyoruz.Aynı zamanda psikoterapide uyguluyoruz.En yakından ilgilendiği hastası olduğunu söyleyebilirim herhalde.

En azından 1saat görüşüyoruz.Resmen psikiyatride asistan gibi oldum.
              Last edited by Geçici; 03-02-2013, 03:06 PM.

Yorum

Yok işe yaramaz şikayet falan ben bi ara psikiyatri servisinde sekreter elamanı dövmüstüm mahkemelik olduk. Ondan sonra doktor iyi ilgilenmişti. Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış diye bi laf vardır ya. bizim Türkiye deki devlet memurlarının hepsi öyle...
                Last edited by yapicihasar; 03-02-2013, 03:24 PM.

Yorum

anafranil denedim,bir işe yaramıyor

Yorum

Anafranil iyi evet 1 aydır bende alıyorum 150 mg lık. Serequelle kombinledim şu an için fena sayılmaz durumum. Ölümü gördüm sıtmaya razıyım şimdi.
                    Last edited by yapicihasar; 03-02-2013, 03:26 PM.

Yorum

MAOI leriyle tecrübesi olan var mı

Yorum

arkadaşım sana konulan teşhiz nedir?
                        M.V.

Yorum

2küsür yıldır teşhis koymaya çalışıyorlar daha başarılı olamadılar.

Yorum

bendede çok ilaç denediler en iyi etki cymbalta 60 mg gösterdi bi sor doktoruna cymbalta yı.
                            içindeki öküz e oha de.

Yorum

anksiyetenin nedenini öğrenirseniz ve üstesinden gelmek için uzman yardımı alırsanız ilaçlara ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorum ama ilk adım doktorunuzu değiştirmekte fayda var.

Yorum

İşleniyor...
                              X