Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antidepresanlar hakkında birkaç sorum var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Antidepresanlar hakkında birkaç sorum var

Merhaba arkadaşlar. bende 8 yaşımdan beri okb var onu yendim ama şuanda kaygı bozukluğum var o bozuklukta beni gerçekten depresyona soktu. bn Önümüzdeki çarşamba inşallah psikiyatr gideceğim ve oda antidepresan yazacaktır. şimdi kkafamda bkaç soru var bilen kullanan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevinirim.
    öncelikle ben bu ilacı kullanmaya başladım zaman yan etkileri gerçekten çekilmez olurmu keşke kullanmasadım dermiyim yada 3 hafta sonra gercekten kafam rahatlarmı düşündüm şeyin ne kadar gereksiz oldunu düşünürmüyüm arkadaslar. ve bu ilaçlar benim kişiliğimi bozarmı yani 24 yıldır sorumluluk sahibi insanım onun için kaygılanıyorum o ilaçlar etki gösternce kötü bi insan kılına girermiyim hiç bşe umursamayan bi insanmı olurum. son sorumda ilaçlar kanımda olu sürece kan tahlili ile ilgili işleri nasıl yapmam gerekir. yakında zamanda tam teşekküllü sağlık raporuna ihtiyacım var biliyosunuz heyet raporu gecerli, heyetteki psikiyatr bana antidepresan hakkında sorarmı neden kullanıyon diye sağlık raporumda sorun olurmu. doktor bu gün git 3 gün sonra gel dese ben ilacı ara versem bnm için kötü olurmu. ve birde diş hastaneleri ile ilgili bse duydum antidepresanla diş hastanesi arasında bişey varmı yani kullanıpta gitsem diş hekimleridemi kabul etmez. şimdiden teşekkür ederm arkadaslar Allah herkese acil şifa versin

bu yazdıklarına herkes farklı cevaplar verir ilaç herkesde aynı etkiyi göstermiyo en iyisi psikiyatrinin gözetiminde yazdığı ilaçları kullanman olur eğer kullanan insanlara göre davranmanı pek önermem ilaç herkesde aynı etkiyi göstermez
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

eğer önyargıların çoksa istersen ilaç dahi yazmaz.

Yorum

nasıl yani ön yargım çoksa

Yorum

bende carsamba günü gidicem en doğru teşhisi doktor koyar iyi ilacı o verir ama ortalama olarak neler olabilir mesela şimdiden çok merak ediyorum. mesela bir ilaç kaç saat etkilidir. gündüz hlimle gece halim bir olmuyo gece daha umursamaz oluyom ama gündüz beter oluyorum sabah içer içmez ne kadar zaman sonra etki gösterr ve kaç saat sürer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmanosman12 View Post
            bende carsamba günü gidicem en doğru teşhisi doktor koyar iyi ilacı o verir ama ortalama olarak neler olabilir mesela şimdiden çok merak ediyorum. mesela bir ilaç kaç saat etkilidir. gündüz hlimle gece halim bir olmuyo gece daha umursamaz oluyom ama gündüz beter oluyorum sabah içer içmez ne kadar zaman sonra etki gösterr ve kaç saat sürer
            bana lustral verdi geçen hafta sadece sabhları ilk 3 gün biraz esneme ve uyku hali yaptı sonra yavaş yavaş alıştım şimdi.fazla bi yan etkisi yok ve tabiki etkisini 1-2 haftada da göstermez yavaş yavaş ilerlicek ve düzenli kullanmassan eğer anlamı yok

Yorum

Bende psikiyatriye antidepresan yazdırmaya gitmiştim ama antidepresan dışında nekadar ağır ilaç varsa hepsini yazdılar.
              Dr 5 ilaç birden yazdı ve 5 çeşit ilaç az olduğu için çok ağır yanetkiler gördüm.
              İnşallah sizde başka sorunlar çıkarmaz.

Yorum

kabiliyet hocam aslında benim durumum biraz hafif bazı takıntılı günlerimi braz zamanla atlatabiliyorum suan işim yok çalısmıyorum ve cok fazla anti sosyal oluyorum sadece düşündüm seylerin saçma olduna karar vermem gerekiyo işte bubun için doktora gidicem. eğer konusmak istersen osmanosman1212@hotmail.com eklersen braz konusabilirz bnmde konusmaya ihtiyacım var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmanosman12 View Post
                  Merhaba arkadaşlar. bende 8 yaşımdan beri okb var onu yendim ama şuanda kaygı bozukluğum var o bozuklukta beni gerçekten depresyona soktu. bn Önümüzdeki çarşamba inşallah psikiyatr gideceğim ve oda antidepresan yazacaktır. şimdi kkafamda bkaç soru var bilen kullanan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevinirim.
                  öncelikle ben bu ilacı kullanmaya başladım zaman yan etkileri gerçekten çekilmez olurmu keşke kullanmasadım dermiyim yada 3 hafta sonra gercekten kafam rahatlarmı düşündüm şeyin ne kadar gereksiz oldunu düşünürmüyüm arkadaslar. ve bu ilaçlar benim kişiliğimi bozarmı yani 24 yıldır sorumluluk sahibi insanım onun için kaygılanıyorum o ilaçlar etki gösternce kötü bi insan kılına girermiyim hiç bşe umursamayan bi insanmı olurum. son sorumda ilaçlar kanımda olu sürece kan tahlili ile ilgili işleri nasıl yapmam gerekir. yakında zamanda tam teşekküllü sağlık raporuna ihtiyacım var biliyosunuz heyet raporu gecerli, heyetteki psikiyatr bana antidepresan hakkında sorarmı neden kullanıyon diye sağlık raporumda sorun olurmu. doktor bu gün git 3 gün sonra gel dese ben ilacı ara versem bnm için kötü olurmu. ve birde diş hastaneleri ile ilgili bse duydum antidepresanla diş hastanesi arasında bişey varmı yani kullanıpta gitsem diş hekimleridemi kabul etmez. şimdiden teşekkür ederm arkadaslar Allah herkese acil şifa versin
                  bende senin şikayetlerinle gittim bana da prozac verdi iyi geldi ilaç mutluluk hapı biraz yan etkileri oldu elbette

Yorum

Her ilacın yan etkisi vardır önemli olan asıl etkisinin buna değip değmediği.

Yorum

İşleniyor...
                    X