Merhaba değerli dostlar.
Üniversite yıllarında doktor teşhisi major depresyon için lustral kullandım.
Yıllar sonra tekrar doktora ağır depresyondan tekrar baş vurdum. Bu sefer bana Xanax ve Cipralex verdi.
En son Tekrar doktora gittiğimde bana Xanax ve Efexor verdi. İlk iki ay içinde Xanax ı bıraktırdı ve efexor 150 mg ile devam ettim. Benim asıl sorunuma gelince Efexor çok aşırı bir biçimde cinsel isteksizlik yapıyor. Hatta bunu dert bile etmiyorum. Yani acaip rahatım. Eskiye göre gayet iyiyim. Psikolojim üzerinde maximum fayda aldım. Bendeki en büyük yan etkileri
Aşırı cinsel isteksizlik
Özellikle geceleri üşüme
uyku bozuklukları yaptı
ve hollywood filmlerini aratacak rüyalar görüyorum.
Faydalarını yazarsam
Depresyonum yok yok oldu.
Hayatla çok daha barışık oldum.
İş hayatım ve toplum ilişkilerim düzeldi
alkolu komple kestim sigara biraz arttı ama neyse
Çok iyiyim çok rahatım ama cinsel yönden hiçbir duygum kalmadı. Doktora söyledim ilacı değiştirmedi. Bunu aşmanın bir yolu varmı. Sanırım doktora yakın bir tarihte tekrar başvuracağım. Çünkü bu gidişle evde mutsuzluk hakim olacak.
Ama elimde değil. Bu arada erkek olduğumu belirtmem gerekir mi?
Üniversite yıllarında doktor teşhisi major depresyon için lustral kullandım.
Yıllar sonra tekrar doktora ağır depresyondan tekrar baş vurdum. Bu sefer bana Xanax ve Cipralex verdi.
En son Tekrar doktora gittiğimde bana Xanax ve Efexor verdi. İlk iki ay içinde Xanax ı bıraktırdı ve efexor 150 mg ile devam ettim. Benim asıl sorunuma gelince Efexor çok aşırı bir biçimde cinsel isteksizlik yapıyor. Hatta bunu dert bile etmiyorum. Yani acaip rahatım. Eskiye göre gayet iyiyim. Psikolojim üzerinde maximum fayda aldım. Bendeki en büyük yan etkileri
Aşırı cinsel isteksizlik
Özellikle geceleri üşüme
uyku bozuklukları yaptı
ve hollywood filmlerini aratacak rüyalar görüyorum.
Faydalarını yazarsam
Depresyonum yok yok oldu.
Hayatla çok daha barışık oldum.
İş hayatım ve toplum ilişkilerim düzeldi
alkolu komple kestim sigara biraz arttı ama neyse
Çok iyiyim çok rahatım ama cinsel yönden hiçbir duygum kalmadı. Doktora söyledim ilacı değiştirmedi. Bunu aşmanın bir yolu varmı. Sanırım doktora yakın bir tarihte tekrar başvuracağım. Çünkü bu gidişle evde mutsuzluk hakim olacak.
Ama elimde değil. Bu arada erkek olduğumu belirtmem gerekir mi?

Yorum