Merhaba aranızda bu ilaci kullanmış olanlar varmı faydasını gördünüzmü ? doktor 5mg verdide
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rexapin - Olanzapin
Collapse
X
-
Rexapin - Olanzapin
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün. -
Teşekkürler ben sabah efexor 150 mg alıyorum akşamda rexapin kullandım 1 gün ve kendime gelememiştim o yüzden bir daha kullanmadım rexapini ama doktor zararı olsun diye vermemiştir diye düşünüyorum sizce kullanmalımıyımYa İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Yorum
-
Olanzapin etken maddesi Zyprexa isimli ilacın içinde var ben kullanıyorum 20 mg memnunum iştah açan bi ilaç ama bende açmıyor ne yazık ki ..ι¢ιм∂єкι ηєƒяєт
Göğsünde İngiliz Bayrağıyla Sudaki Çocuklara Ateş Eden Köpek
Esaret İntikamı Alırsa ya Bir Gün
Bir Gün Ellerinle Boğduğun Bu Çocuklar
Bir Gün Tecavüze Mahrur Kalan Kadınlar
Bir Gün Fışkırırda Ruhun Gök Yüzüne Bakakalanlar
Siz Bugün Susanlarsınız Magazin Haberlerde
Erotik Yapma Bebeklere Bakıp Tatmin Olanlarsınız
Sesini Çıkarana Sus Deyip Yuhalayıp
Amerikan Mangasında Beyinsizce Yaşayanlarsınız…
Paranoid ..
Yorum
-
günde 5mg ile 6 ay içinde 85-90 kiloyu rahat bulursun ama ilacı bırakınca tekrar verirsin.
bir dene bakalım. fazla iştah yaparsa başka ilaca geçersin. aslında rahatsızlık vermeyen güvenli bir ilaç.
ama çok iştah açması nedeniyle zayıf ve iştahsız kişiler için uygun. bir de bazı kişileri çok uyutur. bazı kişileri ise fazla uyutmaz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View PostYorumunuz İçin Teşekkür Ediyorum Son Olarak Bir Şey Sormak İstiyorum Bu Ani Ölüm'e ne diyorsunuz acaba bizler için geçerlimi yan etkisinde yazıyorda
Orjinal yazı sahibi: perseküsyon View PostAynen ya bende de kilo falan yapmadı.ι¢ιм∂єкι ηєƒяєт
Göğsünde İngiliz Bayrağıyla Sudaki Çocuklara Ateş Eden Köpek
Esaret İntikamı Alırsa ya Bir Gün
Bir Gün Ellerinle Boğduğun Bu Çocuklar
Bir Gün Tecavüze Mahrur Kalan Kadınlar
Bir Gün Fışkırırda Ruhun Gök Yüzüne Bakakalanlar
Siz Bugün Susanlarsınız Magazin Haberlerde
Erotik Yapma Bebeklere Bakıp Tatmin Olanlarsınız
Sesini Çıkarana Sus Deyip Yuhalayıp
Amerikan Mangasında Beyinsizce Yaşayanlarsınız…
Paranoid ..
Yorum
-
mide bulantısını önler, aynı zamanda anksiyolitik etkisi vardır, ama kilo aldırıcı etkisi çok fazla olan ilaçlardan biridir, kilo alımı önemsenmeyecek bir durum değil, diyabet, inüsilin direnci, metabolik sendrom gibi bir çok hastalığa davetiye çıkarmakta bu yüzden uzmanlar bu ilacın tedavi edici etkisini engellemeden yan etkisini azaltan tedavi yöntemlerini araştırıyorlar, eğer bu ilaçları kullanıyorsanız doktorunuzla bu konu hakkında mutlaka görüşün , gerekirse bir endokronoji uzmanına başvurarak gereken tedbirleri alın ve gerekirse tedavi olun, bu ilaçların yan etkilerini azaltan ilaçlar var , araştırın ve uzmanların gözetiminde gerekiyorsa kullanın..
Yorum
Yorum