Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxera Kullananınız Varmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paxera Kullananınız Varmı?

Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bana depresan olarak Paxera 20mg yazdı. 15 Gün boyunca yarım içmemi söyledi. Bu ilacı kullananlar varsa yan etkilerini falan yazarlarsa sevinirim. Birde insana ne gibi etki yapıyor bu ilaç gün içinde olumlu veya olumsuz

paxille aynı ilaç değilmiydi o muadil olarak

Yorum

insanların içinde kendini rahat hissedebilirsin bel ki kullan bakalım nasıl gelecek sana

Yorum

temennimiz iyi gelmesidir bakalım acaba kaç günde veya kaç haftada etkisini gösteriyor..

Yorum

prospektüsünde yazan yan etkilerin hepsini yaşamazsın merak etme onlar genelde en düşük olasılıkları bile yan etkiye yazarlar en fazla yaşayacağın yan et ki ilk başlarda bulantı olabilir bide baş dönmesi olabilir olacaktır değil yani. doktorun tavsiye ettiği düzende kullanmaya başla zaten onbeş gün yada bir ay sonra seni kontrole çağırır ilacın etkisini gözlemler ona göre bir yol çizer sana.

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

evet aynıdır
            Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
            paxille aynı ilaç değilmiydi o muadil olarak

Yorum

ben kullanıyorum obsesif düşüncelere ve sf ye iyi geliyor

Yorum

İşleniyor...
              X