Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cipralex ten Prozac a geçiş ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cipralex ten Prozac a geçiş ?

Merhaba ben 2 tane sorum olacak şimdiden teşekkürler.

1.cipralex 10mg kullanıyorum prozac 20mg a geçiş yaparsam sorun yaşarmıyım?

2.Ssri içeren ilaçları kullanılırken 5HTP takviyesi alacak olsam ne kadar dozda tehlikeli duruma girerim?

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
    prozac daha hafif . daha az etkilenirsin. ama cipralex'in yan etkilerini görürsün, prozac'ın değil. yani ilacı bırakınca yan etkilerini görürsün başladığın için değil. ben günde 40 mg kullanıyorum doğrusu tam düzenli kullandığım söylenemez ama yan etki hiç yapmadı. kendi kafama göre bıraktığım bile oldu. ama sen öyle yapma doktora danış.
    cevabınız için teşekkür ederim geçişte sorun olmamasına sevindim

Yorum

bende sosyal fobi var cipralex in etkileri beni rahatsız ediyor serotenin sendromu yaşıyor gibi hissediyorum ondan dolayı prozac a geçmeyi düşünüyorum

Yorum

henüz danışmadım ama pek zararı olacağını sanmıyorum

Yorum

ben cipralex beraber bol miktarda kafeinde alıyorum acaba sendrom yaşıyor gibi olmam bundan olabilirmi ?

Yorum

peki serotenin sendromu yaşıyor olabilirmiyim yoksa banamı öyle geliyor serotenin sendromu ne zaman ölüme yol açıyor ?

Yorum

teşekkürler içimi rahatlattınız ilacı aldıktan 4-5 saat sonra içimde garip bir duygu oluyor özelliklede bacaklarımda biraz rahatsız ediyor mutluluk etksinden olsa gerek

Yorum

Zehirlenme korkusu olmuyor ama serotenin sendromu korkusu vardı artık olmayacak sanırım teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ertuna View Post
                  ben cipralex beraber bol miktarda kafeinde alıyorum acaba sendrom yaşıyor gibi olmam bundan olabilirmi ?
                  Bende cipralex kullanıyorum.Fakat ne zaman kafein alsam huzursuzlanıyorum.Kendini kötü hissettiğin zamanlarda kafein almamanı öneririm.İyi hissettiğin zamanda az miktarda almalısın.Cipralex i 20mg ve 30mg da kullanmışlığım var şu an sadece 10 mg kullanıyorum.Ve hiçbir zaman cipralex in yan etkisini görmedim.Sendeki yan etkide kafeinden olabilir.Ayrıca bir iki kez cipralexi bıraktım ve bu aşamada da hiçbir sorun yaşamadım.İçin rahat olsun bu konuda.
                  Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                  Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                  Değirmende un olsun diye ezdiler,
                  Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                  EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben View Post
                    Bende cipralex kullanıyorum.Fakat ne zaman kafein alsam huzursuzlanıyorum.Kendini kötü hissettiğin zamanlarda kafein almamanı öneririm.İyi hissettiğin zamanda az miktarda almalısın.Cipralex i 20mg ve 30mg da kullanmışlığım var şu an sadece 10 mg kullanıyorum.Ve hiçbir zaman cipralex in yan etkisini görmedim.Sendeki yan etkide kafeinden olabilir.Ayrıca bir iki kez cipralexi bıraktım ve bu aşamada da hiçbir sorun yaşamadım.İçin rahat olsun bu konuda.
                    katılıyorum cipralex pek yan etki yapan bir ilaç değil.

Yorum

Gülben çok sevimli bir yazma tarzın var, ayrıca yazıların doyurucu ve bilgilendirici,teşekkürler.

Yorum

Serotonin sendromu yaşayan kişilerde intihar düşünceleri yüzde seksen civarında olur.

Yorum

Prozac cipralexe göre daha masum, daha ucuz, daha sıradan, yan etkileri daha az olan bir ilaç. Cipralex daha yüksek etkileri olan, daha komplike, daha pahalı bir ilaç. Elbette her bünyede farklı etkileri olabilir ama mutlaka ilaç alacağım diyorsan; ikisini de kulanmış biri oalrak prozac derim. Başlaması da, bırakması da daha kolay.
                          Orjinal yazı sahibi: Ertuna View Post
                          Merhaba ben 2 tane sorum olacak şimdiden teşekkürler.

1.cipralex 10mg kullanıyorum prozac 20mg a geçiş yaparsam sorun yaşarmıyım?

2.Ssri içeren ilaçları kullanılırken 5HTP takviyesi alacak olsam ne kadar dozda tehlikeli duruma girerim?

Yorum

Cipralex 10mg 5 yıl içtim. Birden bıraktım, effexor a geçtim, sorun yaşamadım. Belki faydası olur.

Yorum

İşleniyor...
                            X