Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
yalnız şöyle bir sorunum var iştahımı tamamen kesiyo, canım hiçbişiy yemek istemiyo ve dünden beri kayda değer bişiy yiyemedim, biklaç küçük lokma haricinde bişiy yiyemiyorum
slm bende los,ram kullanyodum.bıraktım tekrar basladı anksiyete eski laca devam ettim ama dr değiştirmeye karar verdim yeni dr paxera ve gece yarım romereon önerdi.ilk günden paxera işe yaradı gibi.diğer ilaçtan farkı var gibi.merak etmeyin arkadaşlar cok sıkıntılı günler 1 ay içinde geçmeye başlıyor 3 ayda daha belirgin azalıyor ve 6-8 ayda tam eskisi gibi olmasanızda oan yakın kadar düzlyosunuz.birazcık sabır diyorum
slm, ya bende biriyle konuşurken yüzüm kızarıyodu heycanlanıyodum titriyodum zor konuşuyodum. korku endişe filan vardı. sürekli yorgundum 2 ay önce psikiyatriye gittim bana paxera 20mg lıktan verdi. 2 ay kullandım. bende yan etki hiç yapmadı sadece uyuttu. birazda rahatlattı ama bu uyku hali ne zaman gecer tam etkiyi ne zaman görürüm. simdi 20mg kullanıyorum 30 mg a çıksam faydası dahamı iyi olur cevaplarsanız sevinirim. bide dikkat konsantrasyon için hangi ilacı kullanmalıyım
ben hala lustral deyim senin gbi hissedemedim keşke benimkinide değiştirse
minik minik minik kelebek
minik kelebek ,minik kelebek
dur sakince uçmak ne demek
uçmak ne demek,uçmak ne demek
fazla gezinme git bir dalda dur
git bir dalda dur,git bir dalda dur
kanat çırpmadan yerinde otur
yerinde otur sen otur....
letsdance sagol bilader. Sen paxerayi kac ay kullandin. Kacinci ay tam faydasini gordun kac mg kullandin sendeki olumlu etkileri ne oldu cevaplarsan sevinirm
Yorum