Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lustral iştah açar mıııı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• lustral iştah açar mıııı?

selamlar, 3 haftadır lustral hapını kullanıorum. ilk başlarda hiç bişi yiyemiyordum. 2 haftada 50 kiloya düştüm. 3 gündür ise iştahım acaip açıldı ne oluo anlamıorum.. acaba haptan mı. kilo aldırması sorun değil zaten boyuma göre çok zayıfım ama) çok mu aldırır ve üniversite öğrencisiyim her dakika nasıl yemek yiyebilirm ki?bugün aklıma takıldı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim!

bıldıgım kadarıyla butun antıdepresanlar kılo aldırıyo ve ıstah da acıyo.ben 8 aydır kullanıyorum ıstahım cok fazla acıldı hadı yemıyım dıyorum ama sankı yıne kılo alıyorum kesınlıkle evt bu ılaçların kendısı de kılo aldırıyo bence..

Yorum

ben lustral kullanmıştım, çok da harika bir ilaçtı ama herkes ilgisi yok dese de hayatım boyunca almadığım kadar kilo almıştım o dönem..

iştah açıp açmamasını tam bilemiyorum ama kesinlikle kontrol mekanizmasını esnetiyor, yedikçe yiyorsun.. ama dikkat edip de yemeyen ve kilo almayan çok insan var.. yine kendi elimizde..

Yorum

antidepresanların kilo aldırdığını devamlı söylüyor arkadaşlar ,benim nedense pek öyle sorunum olmadı.üstelik iki ayrı depresan kullanıyorum.bilemiyorum belkide sigaradandır ama kilo almıyorum.bana kalırsa bünyeyle alakalı.kilo almaya yatkın kişilerde etkisi olabilir.
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ilk zamanlar kilo verdim şimdilerde ise 3 kilo aldım.iştahımı kontrol etmeye çalışıyorum :x

Yorum

mrb

dün doktordaydım bu konu hakkında konuştuk. ilk başta iştah keser sonra açar dedi. bende de öyle oldu. iştahım açıldı ama normal durumda şimdi. vücut ilaca alışınca normale dönüyor merak etmeyin.

Yorum

Günboyu yemek yiyemiyorum akşam ise yemeğe veriyorum kendimi resmen. Daha yeni başladım lustrala!

Yorum

evet ya kesinlikle nedense gece bende daha çok yeme ihtiyacı duyuyorum. sanki midemde kocaman bir delik ver sürekli açlık hissi oluo. baze mide bulantımda oluo. umarım bi an önce geçer...

Yorum

iştahı tam açıyor.. Öğlene varmadan midem kazınıp duruyor.. Son zamanlarda yemeğin ne olduğunu unutmuştum; lustralla beraber özlemi gideriyorum galiba. :lol: Bi de esneme krizine giriyorum resmen

Yorum

bende lustral kullanıyorum 1 aydır .hiçbişey yiyemiyorum karnımdaki sesleri duyduğum halde.ama bu benim için iyi oldu çünkü eski kullandığım ilaçlar çok kilo aldrımıştı bana.

Yorum

lustral iştah açmaz :P :P diğerleri açar
                      birde siz tartın!

Yorum

Bende daha önce lustral kullanmıştım ve iştahımı hiç açmadı. kilo konusunda en güvendiğim ilaç. Tabi bu bünyeye bağlı. belki sende tam tersi biretki olmuştur.
                        Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

kişinin bünyesine göre değişir diye düşünüyorum fakat bende lustral iştah açtı hatta prozac bile bir yerden sonra işe yaramıyor
                          :cry:

Yorum

bu gün boyu çok uzun ve aşırı zayıf bir arkadaşım ,kullandığım ilacı duyunca.aaa onu bana kilo almam için vermişlerdi dedi.

Yorum

sevgili akay bu ilaç yanetkisi en az olan antidepresan bende kullandım .başlarda iştahını kapatır su bile içemezsin ama sonra bünyen alışana kadar tam tersi bi durumla karşılaşırsın iştahın kapanmak bilmez ama sonunda sağlıklı olmak varsa fazla takma (şişmanlamak istemiyorsan bir ay sonra yediklerine dikkat et ha bu arada bizim bi grubumuz var ayrıntısı ile psikoloj,k sorunlarını vb konuşmak istesen group20996@groupsim.com msnine ekle

Yorum

İşleniyor...
                              X