Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Süreli İlaç Kullanan Arkadaşlarımızın Dikkatine !!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uzun Süreli İlaç Kullanan Arkadaşlarımızın Dikkatine !!!

Arkadaşlar her zaman belirttigim gibi ilaç kullanımına son derece karşıyım. Tamam bir süre kullanılmasına karşı degilim ama uzun süreli kullanımı insanı hep bir üst ilaca sevk eder ve zamanla beyninizi yersiniz bir de bakmışsınız bağımlısı olmuşsunuz. İlaçlar her zaman bir tarafı tamir ederken ki bana göre uyuştururken diğer tarafa da zarar verir. Sizlere bir film öneriyorum bu konu ile ilgili.
    Zamanınızı ayırıp baştan sona kadar izleyin ve görün zamanla insan ne hale geliyor. O filmdeki karekterlerden istediginizi kendinizle bağdaştırın. Göreceksiniz ve diceksiniz ki ben ne yapıyorum...

Filmin İsmi: ''' Bir Rüya İçin Ağıt '''

Nacizane Fikrimdir Bunlar Arkadaşlar.

Saygılarımla Işıkla Ve Sevgi İle Kalın...

Hmm güzel film evet. Taşlaşmış, zeki ve eksiklerine rağmen inanılmaz algıları yüksek bir karakter.
    Orjinal yazı sahibi: Kemanci View Post
    Arkadaşlar her zaman belirttigim gibi ilaç kullanımına son derece karşıyım. Tamam bir süre kullanılmasına karşı degilim ama uzun süreli kullanımı insanı hep bir üst ilaca sevk eder ve zamanla beyninizi yersiniz bir de bakmışsınız bağımlısı olmuşsunuz. İlaçlar her zaman bir tarafı tamir ederken ki bana göre uyuştururken diğer tarafa da zarar verir. Sizlere bir film öneriyorum bu konu ile ilgili.
    Zamanınızı ayırıp baştan sona kadar izleyin ve görün zamanla insan ne hale geliyor. O filmdeki karekterlerden istediginizi kendinizle bağdaştırın. Göreceksiniz ve diceksiniz ki ben ne yapıyorum...

Filmin İsmi: ''' Bir Rüya İçin Ağıt '''

Nacizane Fikrimdir Bunlar Arkadaşlar.

Saygılarımla Işıkla Ve Sevgi İle Kalın...

Yorum

ben çok uzun süredir ilaç kullanan biriyim. 20 yılı geçti.
      hiç bir zararını görmedim. sağlığım mükemmel. 10 yıldır doktora gitme ihtiyacı duymadım.
      bence psikiyatrik ilaçlar kafayı rahatlatarak beden sağlığına da iyi geliyor.
      kafa rahat olunca beden de rahat oluyor.

Yorum

İşleniyor...
      X