Duyuru

Collapse
No announcement yet.

wellbutrin birden bırakma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • wellbutrin birden bırakma

    wellbutrini doktor 150mg dan 300mg a çıkardı üç gün böyle kullandım. kulaklarımda çınlama başladı gece gündüz hiçbitmedi dayanılacak gibi değildi, gece tam uykuya dalarken bi ses duyuyordum kafamın içinde korkmaya başladım. mecburen bırakmak zorunda kaldım bölenebilse bölücem ama bölünmüyor iki gündür kullanmıyorum şimdilik yoksunluk belirtileri yok bakalım bikaç gün sonra bünyemi altüst edicek mi. benim gibi wellbutrini aniden kesen var mı?

  • #2
    bende geceleri sıkıntı yarattı ilacı kesince uyuyamadım

    Yorum


    • #3
      Ben de bir aydır 150lik kullanıyorum. Çınlama yok bende şimdilik ama yapiyomuş bu ilaç galiba, başka yerde okumuştum sanki. Birden bırakmak iyi değil psikiyatrik ilaçlari. Hele uzun süredir kullaniyosan hic iyi değil. Bıçakla ikiye böl, öyle iç. Bıçakla bölünür. Doktoruna da sor. Belki geçicidir bu çınlama.

      Yorum


      • #4
        [ Bıçakla ikiye böl, öyle iç. Bıçakla bölünür. Doktoruna da sor. Belki geçicidir bu çınlama.[/QUOTE]
        Aman diyim Wellbutrin XL gibi ilaçları ilaçları ikiye bölmeye çalışmayın.İlacın etki mekanizmasını bozarsınız.

        Yorum


        • #5
          Orjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View Post
          Aman diyim Wellbutrin XL gibi ilaçları ilaçları ikiye bölmeye çalışmayın.İlacın etki mekanizmasını bozarsınız.
          Psikiyatrik ilaçlar bölünerek kullanılabiliyor. Mesela Seroquel'i dedeme doktor yarım iç demişti. Sonuçta homojen tablet ama tabi yanlış yönlendirmek istemem. Dediğiniz doğru olabilir, benim bilgim yok o konuda. En iyisi doktora danışmak.

          @indigo

          Doktora sorun siz en iyisi. Hemen 182'yi arayarak en yakın zamana kendi psikiyatristiniz olmasa bile, herhangi bir psikiyatriste randevu alabilirsiniz. Fazla ara vermeyin.

          Yorum


          • #6
            Orjinal yazı sahibi: indigo
            bi kere randevu alınca 10gün gidilemiyor galiba ikinci kez gidersen ikikatı ücret alıyorlar galiba.hem çok bitkinim tiroidilacımı bıraktım bu şekilde hastaneye gidip gelemem
            Himm 10 gün olayını bilmiyorum. Emin değilsen 182yi ara sor istersen. Wellbutrin 150lik çok pahalı değilse parayla alıp içebilirsin, bütcene uyarsa. Troid ilacını da birakmissin, kötü olursun bi de iyice.

            Yorum


            • #7
              wellbutrin xl de pek çekilme sendromları gözlenmez,ama 300 den 150 ye düşürseydin daha iyiydi,bir de ilaç bölme parçalanma işleri örneğin seroquel bölündüğü zaman etki mekanizmasında sorun olmuyor fakat seroquel xr de yani yavaş salınımlı tableti parçalamak tamamen etki mekanizmasını değiştiriyor.

              Yorum

              İşleniyor...
              X