artık bende hiç bir şey düşünmeden yaşamak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama tanımadığım insanlar hakkında bile saçma sapan düşüüyorum bu düşüncelerim yüzünden insanlardan uzak olmak istiyorum çünkü onlar hakkında saçma sapan düşünürken yüzlerine gülmek acı veriyor bu düşüncelere rağmen yaşamak güzel olsun istiyorum takıntısız rahat bir hayat istiyorm bazen düşündüklerimle alay ediyorum ama bazense beni yıpratıyor iyiki bu site var içimi dökebilmem için sağolun sizinde rahatsızlıklarınız geçer inşallah
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
düşünmeden yaşamak
Collapse
X
-
ya zaten insanlarla iletişim halindeyim bu benim huyum değilki
rahatsızlığımdan dolayı takıntılardan dolayı, insanlar hakkıda ne düşündüğüme gelince sanki birilerine kötü bir şey olsun istiyorum ama istememde ya herşeyle ilgili takıntılar bunlar insanı yoruyor.
Yorum
-
mutluluk,
sn.kardelen,Düşünce bahcemiz (yabani otlarla) kaplıdır,bunlar bir gecede sökülüp atılamaz yani,sökülüp atılması gereken (eski korkular,eski sucluluk duyguları )bilinc altımıza yerleşmiştir.Hayatımıza hakim olmak kendi elimizdedir.hayat insanlara farklı muamele etmez!"BİLNC ALTIMIZA VERDİGİMİZ YANLIŞ EMİRLERLE BAŞARISIZLIGI VE MUTSUZLUGU SECERİZ" yapacagımız tek şey "KARALI OLMAK".
Yorum
-
Selam kardelen5,bence düşüncelerinin olumlu olmasına gayret et.Bazen istenmedik şeyler geliyo insanın aklına,bunlar senin gerçek düşüncelerin değilse ozaman gerçek düşüncelerini yerleştir aklına,belkide ilk önce gerçek düşüncelerini bulmaya çalışmalısın...Kendin ve etrafındakiler...dünya senin gözünde nasıl olmalı, hangi doğru hangi yanlış onu belirle,herşeyi yerine oturtmaya bak ve bu çizgini takip et...başarılar
Yorum
Yorum