Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Faverin + Olanzapin (Zyprexa, Oferta, Rexapin vb.)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Faverin + Olanzapin (Zyprexa, Oferta, Rexapin vb.)

Herkese merhabalar

Yaklaşık 3 sene önce ilk kez psikotik depresyon taısıyla psikyatrik tedavi görmeye başladım. Hiç aksatmadan dozları değişerek bu ilaçları devamlı olarak kullanıyorum

Faverin 50mg dan 150 mg a kadar değişerek bugüne kadar geldi Max doz 300mg mış.

Olanzapin ise atak zamanlarında kuvvetlice yukarı çıktı kaç mg oldugunu bilmiyorum Ancak en son atağımda 20 mg dan hızlıca inerek 2.5 mg a kadar yeniden düştü.

Majör depresyon ve Psikotik depresyon tanısıyla bu ilaçları kullanan var mı? Özellikle Faverin kullanan
    Merakım Faverinin ağır bir ilaç olup olmadığı hakkında Ben lakin bir yan etki görmüyorum

Olanzapin sağolsun atak olduğu ve dozu arttığında hızlıca kilo alıyorum Buna dayanıp iştahını kontrol eden arkadaşları da şahsen kutluyorum
    3 senede yaklaşık 3 atak geçirdim İlaçlar hayatta kalmamı sağlıyor kısaca
    "Geceleri karanlık diye Günü suçlama, kötülükler var diye hayata kan kusma" :: just be -----

geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin. faverini ben kısa bir süre kullandım. ağır bi ilaç değildi. şimdi 1,5 yıla yakındır efexor ve rexapin kullanıyorum. rexapin hem iştah açıyor, uykuyu düzenliyor kiloda aldırıyor olsun ama çok memnunum.
    <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

olanzapinin kilo aldırması birazda size bağlı.daha önce leponex kullanmıştım.leponex olanzapin kadar kilo aldıran bi ilaçtır.1 yılda 31 kilo almıştım.yıllar sonra olanzapin kullandım yediğime çok dikkat etiim.3-4 kilo zayıfladım.iştahıma uysaydım 10 kilo rahat alabilirdim

Yorum

Çok teşekkürler Allah hepimize şifalık versin

Hak veriyorum sana, ben açıkçası kendimi oluruna bıraktım hiç savaşmadım - artık rahat rahat ne yersem yiyeyim dedim ve 15 kg aldım 2-3 ayda, Neyse ki bir sene önce bir o kadar kiloyu vermiştim
        Böylelikle daha önceki kiloma geri döndüm şu an yeniden vermeye çalışıyorum

Faverin o kadar güçlü değilse çok hastayım bakış açısına pek girmeden devam edeyim hayatıma
        "Geceleri karanlık diye Günü suçlama, kötülükler var diye hayata kan kusma" :: just be -----

Yorum

mrb ben bu siteye yeni üye oldum.. ben okb teşhisiyle 2 haftadır faverin kullanmaktayım 50mg dan dün 100mg a çıktım doktor tavsiyesiyle önemli yan etkilerini bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler

Yorum

Ben faverinin yan etkisini görmedim açıkçası
            Prospektüsünü okuduktan sonra ağız kuruluğu mu yapıyor diye işkillendim ama bir şey yok
            Ben memnunum ilacımdan şu an ben de 150 mg kullanıyorum ve en başta dediğim gibi 3 senedir aralıksız faverin

Geçmiş olsun

Yorum

İşleniyor...
            X