Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cipralex Ve Alkol !!!! Çok Önemliiii

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bende ıctım bırsey yapmadı ama sana tavsıye etmıyorum!!!!

Yorum

ben cipralex ile rivotrili aynı anda içip üstünede 3,4 bira içiorum,biraz kayıyorum ama bişi olmuo,tabi bu sadece benim bünyemle ilgli aynı şeyi bir başkası yapsa belki ölebilir.oyüzden imamın yaptığını yapmayın. :lol: :lol: :lol:

Yorum

Yorum

Ben yaklasik 6 aydir bu ilaci kullaniyorum. Arasira alkolde aliyorum. Suana kadar herhangibir yan etkisini gormedim. Alkolle ilac almanin dogru olmadigi kesin. Sen genede doktoruna bir danis.....

Yorum

bende cipralex kullanıyorum çok fazla içmezsen bişey olucağını sanmıyorum yinede periyodik olarak içmemek lazım

Yorum

İlacı daha uzun kullanmak istiyosan iç,etkisini nasıl geri götürüyo gör yoksa napıcak başka 30 tane ilaç 30 tane bira da içsen bişi yapmaz.Doktorlar insan gibi ayda bir içmeye bişi demiyo o da bi kadeh.Ki anksiyeteliler onu da içmemeli tecrübe ettiğim kadarıyla.Bünyeyle alakası yok vücuda bi zararı dokunmaz kolay kolay ama dedim ya ilacın etkisini, vücuduna,ruhuna getirdiği bütün rahatlığı sıfırllıyo alkol vs.Nargile en güzel ilaç bu yoksunluğa en azından ben öyle geçirmeye çalışıyorum

Yorum

Sağlık ocağındakı aıle hekımıme danıstım Kullandıgın ılaclar zaten karacıger yuklenıyor bu arada sende ek olarak ıçkı ıcersen karacıgerını ne kadar yordugunu sen dusun dedı bu nedenle ıcmemek senın ıcın daha mantıklı dedı.Ek olarak ıckıde beynı etkılıyor yanı ılacın etkısını azaltmıs oluyoruz bence.Karar sızın
                GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Yorum

Ben 2 ay gibi kısa bir süre cipralex kullanmıştım ve haftada bir bazen 2 kere ictigim oluyrdu, fakat öyle ters bir etkisini sıkıntısını görmedim - hızlı alkol etkileşimi dışında. Aynı durum Lustral icinde geçerli.

Yorum

bu siteyi incelemeni öneririm.
                    http://www.adsizalkolikler.com/
                    alkol bağımlısı olmak psikolojik sorunları hem tetikler,hemde artırır.
                    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

slm arkadaşim hem alkol alıp hem bu ilaci kullanman dogru değil aslında bu sorunun cevabını sen kendi beyninde yanıtlamışsin dogru degil ama tedavi olmayı kabullenmişsin şimdi önemli olan tekşey bence senin saglıgın sence alkol almanin vucuduna bir yararı varmı

Yorum

bünyen zayıfsa hastanelik olursun, bünyen sağlamsa uykusuzluk + 2 kat sarhoşluk

Yorum

slm

ben de bir snedir cipralex kullaniyorum.yaklasik iki aydir da hergün sadece bira iciyorum.ayni zamanda da psikologa gidiyorum.alkol aldigimi da biliyor.herhani bir kisitlama yapmadi ilac ile beraber.bana bisey olmadigina gör sen de alabilirsin.ama sonucta ilac ile alkol almak sadece iyilesmeyi geciktiriyor.panigi tetikliyor yani bunu bilmis ol.

Yorum

İşleniyor...
                          X