Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cipralex Ve Alkol !!!! Çok Önemliiii

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cipralex Ve Alkol !!!! Çok Önemliiii

ARKDAŞLAR BEN CİPRALEX KULLANIYORUM 10 MG .. AKŞAM ALKOL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİŞEY OLUR MU ALSAM NOLUR BİR BİLEN WARSA NOLUR YARDIM EDİN BENBEYNİME SÖZ GEÇİREMEZSEN İÇERİM ÇÜNKİ BU AKŞAM KAÇ SAAT SONRA İÇEBİLİRM NE KADR ZAMAN SORNA ETKİSİNİ KAYBEDER.. EN KÖTÜ İHTİMAL BEN NELER YAŞARIM NE GİBİ BİR ZARARI OLUR BANA .. LÜTFEN BİŞİLER YAPIN .. ŞU BEYNİME SÖZ GEÇİRMEM LAZIM :

Bak ya,bana itimat etmiyonmu İçme sana dokunur,hatta ölüme bile sürükleyebilir insanı........ :twisted:

Yorum

tmm da beynime söz geçirmem lazım önce bymen bu hiç ikna edici değildi saol yine de

Yorum

Tamam o zaman çok iç,hiç bişey yapmaz... :twisted:

Yorum

hiç bişi yapmaz içebilirsin. ben eskiden cipramla zyprexa liturille içiyordum keyifli oluyor. yine de fazlaya kaçmanı ve her gün içmeni tavsiye etmem.

Yorum

..

bişe olmuyor sadece 2 yle carpıyor

Yorum

Sadece doktoruna danışabileceğin bir konu
              ve alkol mikarını dr sana sunabilir..

çhilek, antidepresanların olumlu sonuçlarını görebilmemiz için kesinlikle dr danışmadan alkol kullanımını kendi isteğine ve başkalarının önerilerine göre alman doğru değil... :!:

Lütfen bu ciddi bir konu...
              dr danış ve en doğrusunu yap...

Ve yorum yapan arkadaşlarım, lütfen olaya mizahi yönden değil,
              arkadaşımızın sağlığını düşünerek daha bilinçli şeyler yazalım.. :!:

Yorum

:roll:

Yorum

iç daha iyi oluyor ben içiyorum
                  <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: romantikserseri15
                    iç daha iyi oluyor ben içiyorum
                    şakaysa klomik ciddiyse hiç komik değil. ben cipralex kullandım ve doktor bana asla alkolle almamam gerektiğini söylemişti.

Yorum

hem doktor cipralex yazdıysa herhalde sosyal fobi, depresyon veya bunun benzeri bir hastalık için yazmıştır. illa içicem diyorsan bir gün cipralex alma alkol al. ikisini bir arada alıp kalp lrizinden ölmekten iyidir.

Yorum

cipralexin prospektüsünde şöyle yazar

Alkol : Essitalopram(cipralex) ile alkol arasında farmakodinamik veya farmakokinetik etkileşim beklenmemektedir. Ancak diğer psikotropik ilaçlarla olduğu gibi, alkol ile birlikte kullanımı önerilmez

burda ilaçdan ziyade farketmen gereken şey depresyon,anksiyete ve panik bozukluklu hastalar alkol almamalıdır.alkol etkisini gösterince bu tür hastaları rahatlatır fakat alkolün etkisi geçince daha daha kötü olursun.bu tür hastaların düzenli alkol kullanımından uzak durması gerekir

Yorum

ewt aynen öyle arkadaşlar alkolün etkisi geçince daha kötü oluyor .. yani en azından ben öyle oldum ..
                          bir an alkole yada ilaçlara bağımlı yaşıycam sanırım dedim
                          ama buna alkol ağır bastı .. ama sonra her ikisinden de vazgeçtim

Yorum

Sevgili chilek, durumuna üzüldüm. Hem antidepresan alıyorsun hem de alkol.

Alkol tek başına bile zararlı iken hele ilaçlarla alkolün birlikte alınmaması gerektiğini hepimiz biliriz. Benim sana önerim bu konuda kendine söz geçiremiyorsan kesinlikle AMATEM'e gitmelisin. Çok geçmiş olsun.

Yorum

çilekcim cipralez alkol ile hiç bir şey yapmıyor içebilrisin ben içiyorum hatta senin gibi bende düşünmüştüm ve doktoruma sormuştum içebilrsin demişti içtim yapmadı halada içiyorumama senin bunyen zayıfsa içme tabi hekese saglıklı gunler...

Yorum

İşleniyor...
                              X