Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Buspon kullanmışlardan yardıma ihtiyacım var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Buspon kullanmışlardan yardıma ihtiyacım var

Hepinize Merhaba,

Anksiyeteye karşı (yaygın anksiyete bozukluğu dahil) veya başka bir hastalık için aranızda Buspon adlı ilacı kullanmış/kullanmakta olan varsa lütfen tecrübelerini aşağıdaki suallerimi cevaplayarak bildirmelerini rica ederim.

1- Hangi hastalığınıza iyi gelmesi için kullandınız (adı) :

2- Bu hastalığınıza iyi gelme puanı maximum 5 e nazaran kaçtır:

3- Karşılaştığınız yan tesirler hangileri oldu, geçtilerse ne kadar süre sonra geçtiler:

4- Günde kaç defada ve dozla başladığınız ve başlangıç dozunu nekadar süre devam ettirdiniz. Nihayi günlük dozunuz nekadardı. Bu doza nekadar sürelerde ve doz arttırımlarıyle eriştiniz:

5- Nekadar süre kullanmıştınız/kullanmaktasınız:

6- Hastalığınıza iyi gelmişse bunun farkına nekadar süre sonra vardınız:

7- Buspon yanı sıra kullanmışsanız hangi ilaçlarla birlikte kullandınız:

Cevaplayarak yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım, U34
    Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Buspon

.
    Anlaşılan bu ilacı kimse kullanmamış.

U34
    Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

etkisini 2 ay gibi uzun sürede gösterdiği için ve kullanımında günde 3 defa alınması gibir bir zorluğu nediyle doktorlar ve hastalar pek tercih etmiyorum bu ilacı. panik-atak.com site sahibi dr. Nihat Kaya hocamızda bunlu ilgili bir soruya cevaban. etkisini bazı hastalarda uzun sürde sonra gösterir bazı hastalarda ise hiç göstermez ve bende panik atak da bu ilaca kullanmıyorum demişti.

Yorum

Bünyeye göre değişiyor sanırım ben prozacla birlikte alıyordum,aldığım/almadığım günler dahi farkediyordu.

Özellikle prozacla birlikte çok işe yarıyor,bütün yan etkilerini kaldırıyor onun ve prozacla başlayan umursamaz tavrınız,mutlu bir tavra dönüyor.
        Anksiyete tedavisinde aldım,uzun vadede 2side başarılı olmadı

Yorum

İşleniyor...
        X