Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nervium

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• nervium

ben sınav öncesi çok heycanlanıyorum bundan dolayı bu ilacı verdi doktorum ama ben tedirginim nasıl kullanmalıyım bu ilacı akşamları yarım almam yeterli dedi fakat benimsınavım sabah yada 12 de oluyor bir etkisini görürmüyüm yada önerebileceğiniz başka ilaç olabilirmi

etki süresi uzundur ilçların

Yorum

Nervium kaç saat önce alınmalıdır?

Orjinal yazı sahibi: hamzaramazanist
      ben sınav öncesi çok heycanlanıyorum bundan dolayı bu ilacı verdi doktorum ama ben tedirginim nasıl kullanmalıyım bu ilacı akşamları yarım almam yeterli dedi fakat benimsınavım sabah yada 12 de oluyor bir etkisini görürmüyüm yada önerebileceğiniz başka ilaç olabilirmi?.....Sınav stresinden verdi doktor ama nervium mu şimdi de bi başka doktor prozaki öneriyor bu ne ya doktorlara da güven kalmadı lütfen yardımcı olurmusunuz
      Merhaba Hamzaramazanist,

Bir ilacın alındıktan sonraki tesir şiddeti alınan doz miktarı ve kandaki seviyesiyle doğru orantılıdır. Tesir şiddetiyse ilacın alınmasından sonra geçen zamanla ters orantılıdır.

Nervium ilacı alınmasından 1-2 saat sonra kandaki zirve seviyesine erişir. Ayrıca bu seviye 20-100 saat sonra yarı değerine düşer, kişiye göre 36-200 saat sonrada aktif değerini tamamen kaybeder. Dolayısıyle ve bana göre heyecanlanabileceğimizi umduğumuz bir olayla karşılaşmadan 1,5 saat önce yarım tablet alınması uygun olur.

Nervium tabletlerinin her biri 5mg Diazepam içerir. Aşırı sedasyonu önlemek üzere günde bir defa yarım tabletle başlanılması önerilir. Kafi gelmediğinde günde 2 ve erginlerde azami 4 defa yarım tablet alınabilir.

Her nekadar Prozac yanı sıra Nervium kullanmışlığım varsada, doktorunuzun onayını almadan kullanmanızı katiyetle önermem.

Kaynak: Çeşitli internet kaynakları ve Nervium Prospektüsü.

U34

Not:
      Burada yazdıklarım doktora danışmanın yerine geçemez.
      Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

ben madde bağımlılığından amateme yattığımda sabah 2 öğlen 2 akşam 2 tane nervium vermişlerdi ilk 1 haftada , krizleri engellesin diye..güzel ilaç bence iyi hissettirmişti..zaten bu ilaç sakinleştirici,bi çeşit uyuşturucudur
        bulsam hala kullanmak isterim ama işte yeşil reçete..

Yorum

doktor bugün efexorun yanında nervium yazdı,ama ben suyunu çıkardım 3 tane aldım..ama hiç bişey olmadı gibi bişey nasıl oldu anlamadım..nervium bi uyuşturucu,sakinleştirici,bende hiçbişey olmadı..
          allah sonumu hayır etsin :!:

Yorum

bende diazem kullanıyordum attığımda hiçb
            rşey olmuyordu diazem nervium ile aynı etken maddeyi içeriyor ben xanax ativan rivotril akineton da kullandım bunların hepsi yeşil reçeteli ama beni en çok etkileyen rivotril olmuştu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crazy_32emre
              bende diazem kullanıyordum attığımda hiçb
              rşey olmuyordu diazem nervium ile aynı etken maddeyi içeriyor ben xanax ativan rivotril akineton da kullandım bunların hepsi yeşil reçeteli ama beni en çok etkileyen rivotril olmuştu
              evet rivotril aralarında en tehlikeli olanı..cesaret verdiği için özellikle çünkü her insan cesret arar..
              bana sorarsan(sonuçta bu saydığımız bütün ilaçlar zararlı!!) kırmızı reçeteyle satılan ritalin yada concerta en kullanmaya değer olanlardır..çünkü bu 2 ilaç uyarıcı niteliğinde yani illegal olan ecstacy ye yakın..
              3 tane nervium aldım bi işe yaramadı 3 tane daha alcam bakalım ne olacak,sakinleşemiyorum bi türlü ya..

Yorum

bence çok kullanma bana doktorum sıkıntın olmadığı sürece kullanma dedi daha kötü yapar bu haplar seni dedi ama yinede sen bilirsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crazy_32emre
                  bence çok kullanma bana doktorum sıkıntın olmadığı sürece kullanma dedi daha kötü yapar bu haplar seni dedi ama yinede sen bilirsin...
                  yok zaten artık bu saatten sonra sadece iş gücü düşünüyorum,önceden madde bağımlısıydım o yüzden arada hala krizler oluyor iş yerinde felan mecbur kullanıyorum kullanmaya.
                  bide nervium zaten en hafif sakinleştirici o yüzden pek sorun olmayacağını biliyorum.
                  tabi kimsenin kullanmasını bende tavsiye etmiyorum..

Yorum

günde 11 tane 5 mglık nervium attım banamısın demedi bende işe yaramadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaDiST
                      günde 11 tane 5 mglık nervium attım banamısın demedi bende işe yaramadı
                      aynen katılıyorum 2 günde bitirdim kutuyu biraz uykum geldi sadece..yeşil reçete niye anlamadım

Yorum

Re: nervium

Orjinal yazı sahibi: hamzaramazanist
                        ben sınav öncesi çok heycanlanıyorum bundan dolayı bu ilacı verdi doktorum ama ben tedirginim nasıl kullanmalıyım bu ilacı akşamları yarım almam yeterli dedi fakat benimsınavım sabah yada 12 de oluyor bir etkisini görürmüyüm yada önerebileceğiniz başka ilaç olabilirmi
                        Az önce diğer başlığa yazmıştım.
                        Sınav öncesi heyecanını yenmek için drunun sana yeşil reçete ile satılan Nervium u vermesi doğrusu bana biraz tuhaf geldi.Bağımlılık yapacağınıda söyledi mi? Bence kullanma ilacı,kendi adıma sana ilaç öneremem fakat druna tekrar danışmanı ve sana daha hahif bir ilaç önermesini istemeni tavsiye edbilirim.

Yorum

sınav için nervium verilirmi hiç bu nasıl dr yaa hayret valla.yaz diderali gönder.

Yorum

arkadaslar nervıum mu daha agır yada etkılı yoksa xanax mı?

Yorum

Lütfen Nervium’a hakarette bulunmayın.

Arkadaşlar,

Lütfen sevgili Nervium’uma hakarette bulunmayın. Bendeki yaygın anksiyete için işe yarayan yegane ilaç. Diğerleri fasa fiso, yani bana göre değiller.

Allahtanki böyle bir ilaç var. Birde yeşil reçete gerektirmeseydi ne güzel olurdu. Stoğumdaki miktarı azaldı, tekrar doktora gidip şu lanet olası yeşil reçeteyi yazması için dilenme zamanım yaklaştı.

Her gidişimde, ya aksiliği tutup yazmazsa diye korkarak gitmekteyim, yazıncada dünyalar benim oluyor. İnşallah bu gidişimdede aynısını yapar. Bir kutusu hastalığım süresinde bana yaklaşık 3 aylık stok temin ediyor. Stoğumda 2 kutu görmezsem kendimi emniyette hissetmiyorum.

Bu bağımlılıktan ileri gelmiyor. Çünkü anksiyetem azaldığı veya hastalık devremi atlattığımda kullanma gereği görmemekteyim. Bu gibi durumlarda dahi stoğumda bulunduğunu görmem bana güven veriyor.

U34

Not: Oslemm, Xanax Nervium'a göre mg başına 20 defa daha kuvvetli fakat tesir süresi çok kısa olan bir sakinleştirici. Ayrıca Xanax uzun süreli kullanmaya bağımlılık riski bakımından uygun değil. Nervium'da bu risk çok daha az. Xanax'a bağımlı olmayan kişilerde Nervium yeterli sakinleştirici etkisine haiz. Her şeyin kuvvetlisini gerekmeden kullanmak bence doğru değil.
                              Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

İşleniyor...
                              X