sonunda bu illetlerden kurtulabileceğim galiba.illet diyorum pek faydasını görmedim çünkü.yıllarımı aldılar. hem de hayatımın baharını.geçmişe dönmek gibi bir imkanım olsaydı tek yapacağım şey ilaçlara başlamamak olurdu.psikiyatristlerden de nefret ediyorum.hepsinin tek bildiği şey ilaç yazmak.çok uzun bir ilaç kullanımından sonra ortaya nasıl bir ben çıkacak merak ediyorum.kendimi unuttum.hangi davranışlarım ilaçlardanmış bakalım.
0.25 mg a düştüm.bu hafta başında gün aşırı almaya başlayacağım.büyük kısmını atlattım.yavaş yavaş bırakma işlemi sayesinde çok zorluk çekmedim.ama baya uzun sürdü.1.75mg - 15 gün kullanıp 1mg- 15 gün 0.75mg- 15 gün 0.50mg -15 gün 0.25mg- 15 gün
sadece biraz sinirliyim.bunun dışında bir problem yok. Umarım Allahım iyi olurum.tabi hepimiz.
Allah yardımcımız olsun
0.25 mg a düştüm.bu hafta başında gün aşırı almaya başlayacağım.büyük kısmını atlattım.yavaş yavaş bırakma işlemi sayesinde çok zorluk çekmedim.ama baya uzun sürdü.1.75mg - 15 gün kullanıp 1mg- 15 gün 0.75mg- 15 gün 0.50mg -15 gün 0.25mg- 15 gün
sadece biraz sinirliyim.bunun dışında bir problem yok. Umarım Allahım iyi olurum.tabi hepimiz.
Allah yardımcımız olsun
Yorum