Duyuru

Collapse
No announcement yet.

allahımm allahımmm cıldıracam...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• allahımm allahımmm cıldıracam...

arkadaslar suanda sınırden bıseylerı parcalamak ağlamak istiyorum herkesten nefret ediyorum

bisürü ilaç kullandım cipralex iyi geldi kendime güvenim vecesaretim geldi herşey düzelmeye başladı 9 cu ayıma felan girdim

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (bıktım bu laftan) 2 haftadır o guven cesaret gitmeye ve yine eski ben olmaya başladım ilacımı hergun duzenli kullanmama rağmen.
    Şimdi soruyorum vucudum ilaca bağışıklıkmı kazandı ne oldu anasını satıyım yok eski durum yok yok yok gitti ilacın etkisi ya cıldıracam bu ne ya

paxile geçecem kimse bana doktora danış felan da demesin onunda yapacağı başka bir ilaç yazmak ne yani

neden bole oldu nedennnnn ne olacak bu halim benim

İlaç 9 aydır iyi geliyordu ve şimdi sana cevap vermiyor. Bunu her ne kadar "doktora danış demeyin" demişsen de doktora sormak zorundasın.
    Bunun cevabını en iyi o verebilir. Başka bir ilaç yazabilir tabii ki, bunun ne sakıncası var, hem belki başka bir öneride bulunacak, doz ayarlaması yapabilir veya her ne gerekiyorsa, önemli olan senin kendini iyi hissetmen değil mi?

Yorum

ya ben razıyım hep ılac kullanmaya 20 mg cıpralex kullanıyom zaten cıpralexte ust sınır bu ılca alısma dıye bıse varmı onu merak edıyom ayda 1 kere felan ıckı kullanıyom ondan mı oldu neden oldu bu

Yorum

cvp yokmu

Yorum

İlaca alışma diye birşey olmadığını biliyorum. Ancak insanların ilaç içtikleri süre içerisinde ilaç içme kurallarına uyup uymadığı önemli, bir de zaman içerisinde hastalığın seyrinin değişkenlik göstermesi konusu var.
          Bütün bunlar için doktora görünmek gerekiyor.
          Doktora gitmek sorun tabii, özelse para harcıyorsun, devletse zaman.
          Fakat sonuçta ne doktorsuz oluyor ne de ilaçsız... maalesef.

Yorum

ilgilendigin için saol arkadasım doktora sorayım en iyisi ama hemen cvp bulmak ıstıyo ıste ınsan eger ole bır alısma felan varsa yandım ki ne yandım

Yorum

cipralexin etkisine karşı tolerans gelişmez fakat hastalığın herhangi bir nedenle şiddetlenirse aynı doz yetmeyebilir

Yorum

ALKOL İLAÇLARIN ETKİSİNİ DÜŞÜRÜYORYA DOSTUM ONDANDIR .

Yorum

ayda 1 olsada içmeyecekmiyiz yani şokkkktayım suan valla

Yorum

ben hergün içiyorum ilaçlarla beraber.

Yorum

hergün 1 bira iç olmazsa 2 günde bir iç ama 2 bira iç yada 3 gün içme sonra 3 bira iç :lol: böyle gitsin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nemesiskm
                        hergün 1 bira iç olmazsa 2 günde bir iç ama 2 bira iç yada 3 gün içme sonra 3 bira iç :lol: böyle gitsin..
                        he valla :twisted:

Yorum

ilaca bagısıklık kazanılmıyomuş e ben zaten ayda 1 ,2 en fazla 3 içerim ozamn neden bende etkisi gitti bu ılacın eskı hoşluk yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukemmelyasam
                            ilaca bagısıklık kazanılmıyomuş e ben zaten ayda 1 ,2 en fazla 3 içerim ozamn neden bende etkisi gitti bu ılacın eskı hoşluk yok
                            içme zaten yaa!! sen benim konuştuklarıma bakma ilacı kullanmaya devam et belli bir süreden sonra içkiye ihtiyaç duymazsın

Yorum

Antidepressanlar zamanla tesirini kaybedebilir.

Merhaba Mükemmelyaşam,

Bir çok çeşitli antidepressanların uzun süre sonra kullanımdan sonra tesirini kaybettiklerinden yakınanların yabancı ülke forumlarındaki yazışmalarından öğrenmişliğim zaten vardı.

Keza bugünde rastladığım dünyaca meşhur Mayo Clinic’in psikiyatristlerinden Daniel K. Hall-Flavin’in (Link1) deki bir yazısında bu durumun antidepressan kullanan insanların 20%’a tesir ettiğini, fakat doktorların bunun nedenini tam manasıyle anlamadıklarını, ancak bunu doğuran sebeblerin 5 nedenle olabileceğini dolayısıyle bu sebeblerin mevcut olup olmadığını hasta üzerinde araştırmaları gerektiğini öğrendim.

Dolayısıyle karşılaştığınız durumu doktorunuza bildirmekten başka bir çareniz olmadığını düşünmekteyim.

Mamafi doktorunuzun her halde bu 5 nedeni araştırmaksızın, çoğu doktorlarımızın yapacağı gibi kısa yolu seçerek başka bir antidepressan yazacağını veya Cipralex’in prospektüsünde yazılan azami dozun üzerinde mesela Gülben’de olduğu gibi 30mg’lık dozu önerebileceğini, bunun üzerindeki dozun ise zararlı olabileceğini zannetmekteyim.

Doktorunuzun seçeceği bu kısa yolla başka hastalarda olduğu gibi sizinde tekrar iyileşebileşmeye başlıyacağınıza inanmanızı dilerim. Arttırmadığınız sürece ayda 1 kere falan (falan?) içki kullanmanızın bu durumu yaratabileceğini hiç zannetmemekteyim.

Link1(İngilizce): http://www.mayoclinic.com/health/ant...ssants/AN01312

Geçmiş olsun, U34

Not:
                              Burada yazdıklarım doktora danışmanın yerine geçemez.
                              Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

İşleniyor...
                              X