ben cipralex 30 mg kullanıyorum ve 2 mg stilizan 5 aydır ilk başlarda iyiyidi durumum ama şimdi sorumluluklar tekrar artıkça ben gerilmeye başladım yine heyecan oluyo ben de kalbim küt küt böle ilaç işe mi yaramıyor noldu anlamadım cipralexi ya da stilizan ı artırsam mı ne yapsam yardım edin kullananlar nasıl geçcek bu bilmiyorum yine başladı kötü hislerim
böle bi heyecanlanma oluyo eskiden sinir de olurdu ama onu törpüledi ilaçlar ama heyecanımı da almasını istiyorum ama ilaç iyi gidiyodu noldu böle anlamadım hayatım kararmaya başladı ne yapsam artırsam mı ilacı ama cipralex artılınca uyku yapıyo ya ne biliyim ya da sadece stilizanı mı artırsam ne yapcağıma karar veremedim bana yardımcı olun lütfen
böle bi heyecanlanma oluyo eskiden sinir de olurdu ama onu törpüledi ilaçlar ama heyecanımı da almasını istiyorum ama ilaç iyi gidiyodu noldu böle anlamadım hayatım kararmaya başladı ne yapsam artırsam mı ilacı ama cipralex artılınca uyku yapıyo ya ne biliyim ya da sadece stilizanı mı artırsam ne yapcağıma karar veremedim bana yardımcı olun lütfen

Yorum