Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nolur yardım edin!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• nolur yardım edin!

ben cipralex 30 mg kullanıyorum ve 2 mg stilizan 5 aydır ilk başlarda iyiyidi durumum ama şimdi sorumluluklar tekrar artıkça ben gerilmeye başladım yine heyecan oluyo ben de kalbim küt küt böle ilaç işe mi yaramıyor noldu anlamadım cipralexi ya da stilizan ı artırsam mı ne yapsam yardım edin kullananlar nasıl geçcek bu bilmiyorum yine başladı kötü hislerim böle bi heyecanlanma oluyo eskiden sinir de olurdu ama onu törpüledi ilaçlar ama heyecanımı da almasını istiyorum ama ilaç iyi gidiyodu noldu böle anlamadım hayatım kararmaya başladı ne yapsam artırsam mı ilacı ama cipralex artılınca uyku yapıyo ya ne biliyim ya da sadece stilizanı mı artırsam ne yapcağıma karar veremedim bana yardımcı olun lütfen

doktoruna danış bence.başka ilaç ekleyebilir veya ilaç değişlikliği düşünebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dost84
      doktoruna danış bence.başka ilaç ekleyebilir veya ilaç değişlikliği düşünebilir
      doktorum özel doktor ücretler de baya pahalı ve ben bunu aileme açmak istemiyorum şimdi yine delirdin mi ! vs sözlerle karşılaşmak istemiyorum götürmesine götürürler ama bin ton laf sayarlar hayatımdan bezdirirler ondan size danıştım napcam bilmyiroum başka bi doktora gitsem ilaç değiştirir kesin kendine göre düzenimi bozar bu doktor iyi ama dediğim gibi işte ne yapcam bilemiyorum :cry:

Yorum

destiny sadece psikiyatri ile ilgilenen klnikler mevcut hem de eğer sağlık güvencen var ise çok ekonomik muayene olup derdini anlatabiliyorsun doktorun yazanesine gidip 100 lira gibi bir ücret bayılmana gerek yok.sağlık güvencen yoksa bile 40-50 lira yani yarı yarıya ucuz.bu klinikleri araştır biraz bulursun.ve bir tavsiye doktoruna mutlaka danış ve iletişimini iyi kur.ben bugüne kadar yapamadım bunu düzensiz kullandım ilaçlarımı o yüzden bazen iniş çıkışlar yaşayabiliorm.yani dediğim gibi iletişimini iyi kur telefon açıp alo demekten çekinme.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasar88
          destiny sadece psikiyatri ile ilgilenen klnikler mevcut hem de eğer sağlık güvencen var ise çok ekonomik muayene olup derdini anlatabiliyorsun doktorun yazanesine gidip 100 lira gibi bir ücret bayılmana gerek yok.sağlık güvencen yoksa bile 40-50 lira yani yarı yarıya ucuz.bu klinikleri araştır biraz bulursun.ve bir tavsiye doktoruna mutlaka danış ve iletişimini iyi kur.ben bugüne kadar yapamadım bunu düzensiz kullandım ilaçlarımı o yüzden bazen iniş çıkışlar yaşayabiliorm.yani dediğim gibi iletişimini iyi kur telefon açıp alo demekten çekinme.
          alo demekle alakası yok doktorumdan çok memnunum beni 1 ayda iyi etti ama ücreti yüksek işte malesef 100 den de yüksek devlet hastanelerinde doktorlar iyi bakmıyo iyi bi doktor bulmak çok zor iş çok doktor denedim bu doktor tam bana göre ama bu da böle gel gör ki

Yorum

cipralexi 30 mg içiyosan maximum dozda içiyosun demektir ve artıramazsın.heyecanlandığın zaman çeyrek dideral alabilirsin etki etmezse bi çeyrek daha içebilirsin.bu dediğim ilaç o anı kurtarır ,tedavi etmez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dost84
              cipralexi 30 mg içiyosan maximum dozda içiyosun demektir ve artıramazsın.heyecanlandığın zaman çeyrek dideral alabilirsin etki etmezse bi çeyrek daha içebilirsin.bu dediğim ilaç o anı kurtarır ,tedavi etmez
              bugün 40 mg a çıkardım kendi kararımla

Yorum

baş ağrımdan duramıyorum o kadar kötüyüm ki anlatamam ilacın dozunu artırmamla ilgisi yok bunun bakışlarım donut ve anlamsız yeniden deprsyona girdim galiba

Yorum

Bence arttırma o kadar sakin OL...uLaşabilceğimiz bir numara yada msn adresini pm atarsan yardım edmek isterim sana.

Yorum

gidemesen bile telefon açıp sorabilirsin doktoruna ailene sölemez merak etme pskyatristler telefonda kendi hastalarına bilgi veriyorlar

Yorum

İşleniyor...
                    X