Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NORODOL kullanan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

merhaba
    bende davranıs bozuklugu vardı saç koparıyordum iki yıl anafranil ve yüksek dozda risperdal kullandım. Geceleri karabasan vs den dolayı tedavimi tamamlamadan ilaçları bıraktım. İki yıl sonra farkında olmadan twekrar kopardıgımı farkettim. Ve asırı karamsarlık,umutsuzluk,ölüm korkusu da mevcuttu. Dün doktora gittim norodol damla verdi 20 ml.
    Günde 3 kez 4 er damla al dedi.
    Ben dün 4 damladan fazla aldım vedirekt ağzıma damlattım.
    Dünden beri eklemlerim iflas etmıs durumda. hareket edemıyorum. Duygularım donmus gibi.
    Bu ilacı fazla aldıgım ıcın mı , direkt aldıgım için mi böyle oldu bilmiyorum. Yoksa ilacın yan etkısı hep boyle mı ?
    lütfen cvp verın,kafayı yıyecegım.

Yorum

BU İLAÇLAR ÖLÜMDÜR...KULLANMAYIN...

Benim abim 4-5 yıldır efexor kullanıyordu.Kilo ve uyku dışında bir faydasnı görmedik.3 ay önce doktoru efexoru keserek norodol isimli bir ilaç yazdı. 15 gün önce kustu ve iştahı kesildi.Hiçbişey yiyemez oldu. huzursuzluk uyku uyuyamama titreme ve terleme nöbetleri. Mersin Ünv. kontrollerine devam ediyordu. Bu yan etkiler üzerine prof.kemal hocaya gittik. ve ilacı hemen kesmemizi söyledi. 15 gün bekleyelim dedi. Şikayetleri son bulmadı. Huzursuzluk terleme titreme devam etti. 5. gün 30 eylül 2012'de kendini kabloyla astı.

http://bianet.org/biamag/saglik/1206...-kitabi-okusun

Yorum

Ben de Norodol kullanıyorum ve ondan oldukça memnunum. Çok etkili bir ilaç. Sadece doktorun önerdiği şekilde kullanılmalı. Fazla kaçırırsanız yan etkilerini görmeniz kaçınılmaz. Akinetonsuz kullanılacaksa çok düşük dozda kullanılmalı. Örneğin; günde 3 öğün, 3 damla gibi. Etkisinin çok güçlü olduğunu hissettiğiniz anda dozu azaltın ve kullanıma biraz ara verin. Sizin için en iyi dozun ne kadar olduğuna yaşantılarınızla siz karar verin. Ama doktorunuzun size önerdiği dozdan fazla kullanmayın.

NOT: Burada yazdıklarım bir doktor ve eczacıya danışmanın yerine geçmez.

Yorum

İlaç şirketlerinin elemanları defolun forumlardan. Dava açıyorum yarın. Can ucuz değil bu kadar...

Yorum

norodol kullanmayın

Benim abim 4-5 yıldır efexor kullanıyordu.Kilo ve uyku dışında bir faydasnı görmedik.3 ay önce doktoru efexoru keserek norodol isimli bir ilaç yazdı. 15 gün önce kustu ve iştahı kesildi.Hiçbişey yiyemez oldu. huzursuzluk uyku uyuyamama titreme ve terleme nöbetleri. Mersin Ünv. kontrollerine devam ediyordu. Bu yan etkiler üzerine prof.kemal hocaya gittik. ve ilacı hemen kesmemizi söyledi. 15 gün bekleyelim dedi. Şikayetleri son bulmadı. Huzursuzluk terleme titreme devam etti. 5. gün 30 eylül 2012'de kendini kabloyla astı.

hayatımı bu ilacın piyasadan kalkmasına adayacağım. İlaç şirketlerine yazan doktorlara dava açıcam. Süreci burda da paylaşacağım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ahmet Aydoğan View Post

hayatımı bu ilacın piyasadan kalkmasına adayacağım. İlaç şirketlerine yazan doktorlara dava açıcam. Süreci burda da paylaşacağım...

Merhaba Ahmet Doğan; norodol hakkında ön yargılı ve haksız konuşuyorsun. Türkiye de ve Dünyada norodol sayesinde sağlına kavuşan, en azından hayatını devam ettirebilen milyonlarca insan var. Tamam acını anlıyorum saygı duyuyorum-BAŞIN SAĞOLSUN- benim hastalığıma sadece Norodol fayda etti. Onun sayesinde hastalığımda azalma oldu. Abinin intihar etmesi olayına gelince 4-5 yıldır efexor kullandığını kilo ve uyku dışında bir faydası olmadığı söylüyorsun. Dirençli depresyonda kullanılan efexor abine fayda etmemişse, abinin depresyonu bu süreç içerisinde daha da ağırlaşarak intiharına sebep olmuş olabilir. anladığım kadarıyla abinin intihar etmesini norodola bağlıyorsun. Norodolu yıllardır günde 20 mg ve üzerinde kullanan bir sürü insan var. İntihar etse onlar intihar eder. Kaldıki norodolun intihara sevk ettiğini gösteren herhangi bir bilimsel kanıta ve veriyede şimdiye kadar rastlamadım. TEKRAR BAŞIN SAĞOLSUN

Yorum

Norodol veya efexor ...Hangisi katil bilmem. Ama bildiğim tek şey abim sapasağlamdı. Sadece hepimizin günlük hayatta yaşadığı stres abimde de vardı ve gözünde bir rahatsızlığa yol açmıştı. Ve göz doktoru tavsiye etmişti tedaviyi.

Bu ilaçların hepsinin ortak özelliğidir İNTİHAR ETMEK

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden yol açabilir.
                2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
                3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.

Yorum

ilaç tedavisini gereksiz buluyosun galiba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkbozz View Post
                    ilaç tedavisini gereksiz buluyosun galiba?
                    pardon,konun basını kaçırmısım..Tamda kendimi ilaç tedavisi almaya hazırlamıstım,Heycanlandım bi an,pardon..

Yorum

Annem dilini kontrol edemediğinden dolayı 2 sene Norodol ve akineton beraber kullanıyordu .Hiç bir düzelme olmadı .En sonunda bir prfosöre götürmeye karar verdim.Doktor şok oldu bu kadına nasıl bu ilaçları verirler ,annen doğum kontrol hapı ve menopoz haplarının uzun süreli kullanım etkisinden dolayı nörolojik bir belirti dilini kontrol edememiş.Bu ilaçlar norodol ve akineton parkinson için gerekli ilaçlardır senin annen parkinson değil .İlaçların yan etkisi sürekli uyku hali , bir anda hareketlenme yürümek istemek yerinde duramamak , algılamada düşüklük ,titreme ,unutkanlık .Bu ilaçları kullananlara tavsiyem özel bir uzmana danışmaları ve görünmeleridir.Allahım bu İlaçları kimseye kullanmayı nasip etmesin.Saygılar

Yorum

Başınız sağolsun çok üzüldüm.Benim annemde Norodolu kestik .Bende bu ilaç firmasına dava açmanız için sizin destek olmak isterim.

Yorum

Kullanmıştım.Hatta damlası da vardı onun ama etkilerini hatırlamıyorum.Bunlardan medet umacak durumda iseniz gerçekten geçmiş olsun.
                          Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                          merhaba arkadaslar.bu gün doktor sanki başka hiç ilaç kalmamış gibi norodol verdi aranızda kullanan var mı? ben daha önce kısa süreli kullanmıştım,boyunda ve dilde kasılmalar yapmıstı..bu defa akinetonla birlikte verdi..yine de korkularım var..5 mglık kullanıcam..şimdiden teşekkürler..

Yorum

Başın sağolsun dostum.İlaçlar konusunda senle aynı fikirdeyim.Kesinlikle çok tehlikeli oldukları kanaatindeyim.Yan etkilerinden dolayı ihtiyacım olmasına rağmen kullanmıyorum.Ama tıpta kabul görmüş bir bilim dalı olan psikiyatri ve psikiyatri ilaçlarına karşı savaşabileceğini sanmıyorum.Çünkü bunlar alternatif tığ yada kocakarı ilaçları değil.Kabul görmüş ilaçlar.Ben zararını gördüm ama faydasını gören de muhakkak vardır.
                            Orjinal yazı sahibi: Ahmet Aydoğan View Post

Yorum

Bilmiyorum ben kullandım. 15 damla aldığım da oldu ama bana önerilen 5 damlaydı.. Hiç bir etki yapmadı. hafif, sakinlik, çökertmişti üstüme. çok tehlikeli bir ilaç değil. ama çarpanı çarpıyor işte. çarparsa, kullanmayacaksın. yararından çok zarar getirir.

Yorum

slm arkadaşlar ben tam on gün önce norodol ampul yaptırdım bu benim ikinci kez kullanmam ilkinde bir sorun yoktu .ama bu son yaptığım iğne beni perişan bir duruma getirdi .vücutta acayip bir kasılma halsizlik yorgunluk yüz ifadesi aynen bir ölü gibiyim konuşmakta bazen zorlanıyorum konuşamıyorum dilim dönmüyor .bu hala kaç gün böyle devam edecek . arkadaşlar acil yardım hayatım durma noktasına geldi.tşk ler

Yorum

İşleniyor...
                                X