Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi ilaci kullaniyorsunuz ve kac mg?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hangi ilaci kullaniyorsunuz ve kac mg?

Herkes kullandigi ilaci yazabilir mi ben paxera 40 mg kullaniyorum yarim dideral ile birlikte.

ben lamictal 25mg kullanıyorum 2 haftaya yakındır abilify 10 mg kullanıyordum ama bıraktım geçen hafta beni çok sıktı huzursuzluk verdi gerçi şu an da huzursuzum ama abilify kullandığım zamanki kadar değil

Yorum

ben uzun süredir paxera 60 mg ve anafranil 20 mg kullanıyodum..bıraktım ilaçları..sonra başka bir doktora gittim.ilaçlar fazla dedi.şimdi günde paxera 20 mg .kullanıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
        ben uzun süredir paxera 60 mg ve anafranil 20 mg kullanıyodum..bıraktım ilaçları..sonra başka bir doktora gittim.ilaçlar fazla dedi.şimdi günde paxera 20 mg .kullanıyorum.
        Simdi nasilsin rahat misin pekii bende paxerayi dusurmek istiyorum fazla sankii

Yorum

Daha 3 gün falan oldu baslayali tekrar.su an karar vermek için erken.fakat bu sosyal ilişkilerdeki tedirginligime iyi gelmiyor.panik atak için kullaniyorum.

Yorum

Depakin 1000 mg alıyorum 5 mg norodol ile birlikte.Eski ilaçlarıma geri döndüm yani )

Yorum

cymbalta 60 + zestat 15

Yorum

6yıldır zyprexa 5 mg bipolar bozukluk teşhisiyle kullaniyorum

Yorum

İşleniyor...
                X