Doktorum bugün risperdal ilacını değiştirip bunu verdi ne olduğunu bilmiyorum kullananlar etkileriyle beraber aydınlatabilirse memnun olurum. Galiba az dozları depresyon vs için yüksek dozlarıda şizofreni tedavisinde kullanılıyor. Ve çok yeni bir ilaç sanırım hakkında pek bilgiye ulaşamadım internetten.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aripa 10 mg Tablet
Collapse
X
-
Konuyla ne ilgisi var anlayamadım ama 22 yaşındayımOrjinal yazı sahibi: plahanx View PostYaş kaç, (ayda önemli)Last edited by üzgünkeman; 24-08-2015, 04:10 PM.
Yorum
-
Sanırım daha tam Teşhis konulamadı, doktor demedi yani şizofrensin diye ama haftaya kontrole gittiğimde bir kanıya varıp varmadığını soracağım.Orjinal yazı sahibi: plahanx View PostÖyiesine merak ettim işte .
Dostum senin yaşın 22, ve 10 mg yazmış doktorsana. Bilmiyorum şizofreni ne durumda sende. Bunun 5 Mg var onu niye yazmıyor,
teşhsin ne zaman konuldu?
Yorum
-
Olmuştu bir zamanlar . Doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum yeni gittim buna zaten eskisini değiştirip.Orjinal yazı sahibi: plahanx View PostSana hayatını zehir eden birisi mi oldu, yada birsi tarafından derinden ağır darbe mi aldın yada benzer birşey.
Last edited by üzgünkeman; 24-08-2015, 04:05 PM.
Yorum

Yorum