Duyuru

Collapse
No announcement yet.

wellbutrin kullanan var mı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• wellbutrin kullanan var mı

Herkese merhaba,
    bir süredir depresyon tedavisi görmekteyim ve doktorum kullanmakta olduğum cipralex e ek olarak 150 mg wellbutrin verdi. Wellbutrin i kullanmaya başlayalı neredeyse 11 gün oldu. İlk başlarda hiç bir problem yaşamadan rahatça kullandım. Ancak şu son günlerde mide problemleri, baş ağrısı, aşırı gerginlik ve sinirli olma durumları ve bugün de sebepsiz yere ağlamalarım başladı. Bunlar ilacın yan etkileri sanırım... Bu yanetkiler geçici mi? ve ne kadar sürede düzeliyor? Bu ilaçla ilgili herhangi bir deneyimi olan varsa bana yazarsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

evet wellbutrin benimde asabımı bozdu.deli gibi yemek yedirmeye başladı.daha kullanalı 1 hafta olmasına ramen bunları yaptı.daha öncede kullanmıştım.kayda değer bir faydasını görmemiştim.sanki insanı daha bunalımlı yapıyor.dün sabaha kadar yemek yedim.böyle bir iştah yok.herşeyi daha fazla kafaya takar oldum.ömrüm zaten alay edilmekle hakaret yemekle geçti,flash back lerle o anlarımı sürekli hatırlayıp nerdeyse çıldıracak gibi oluyorum.dışarı çıkıp asasbımı bozan bi kaç kişiye yumruk atasım geliyor.bu ilaç beni delirtti.dahada içmeyeceğim..fitoterapist d.r.ümit aktaş antidepresanların şeker hastalığını tetiklediğini insanı daha fazla bunalıma soktuğundan bahsetmişti.amerikada antidepresan ilaçların keşfinden beri depresyon 6 misli artmış.yani gerileyeceği yerde depresyon katlanarak artmış.bazı antidepresanların diş çürümesi yaptığıda söyleniyor.uzun süre değişik antidepresanlar kullandım.şu anda diyabet hastasıyım,bir ufak dişim iki azı dişim yok.2 nci derecede obez oldum.bu ilaçları kullanmak benim sağlığımı mahvetti.karaciğerimdede problem var.ne kadar çok hasta o kadar ilaç...bu bir sektör.onlara hasta lazım.internetteki terapilerle telkinlerle bir noktaya gelmeyi başardım.ilaçlarla elde edemediğim ilerlemeyi telkinlerle elde ettim.izzet güllü nün telkin videoları var.ali gülkanat ın meditasyon videoları var.artık bunlarla yoluma devam edeceğim.
    wellbutrin nabzımıda hızlandırdı.dün çarpıntıdan nerdeyse ölecek gibi oldum..
    Last edited by birzamanlarben; 10-05-2017, 12:48 PM.

Yorum

İşleniyor...
    X