Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selam

:!: merhaba arkadaşlar sitedeki yorumları okudum çok ilgimi çekti üye oldum ve benim başımdan geçen bir dizi olayı sizinle paylaşmak istiyorum.bundan yaklaşık 6ay önce inanılmaz sıkıntılar inanılmaz takıntı paranoya melankoli aşırı alınganlık kişilik bozukluğu özgüvensizlik açıkcası hepsi vardı yemin ederim ölümü düşünmediğim birgün bile yoktu,artık son demlerimi yaşıyodum,sonra bigün gene böyle bitkin argın işten ewe dönüyodum uzun zamandır karşılaşmadığım bi arkadaşımla karşılaştım,biraz sohbet ettik sonra bana dediki hadi namaza gidelim namaz nasıl kılınır bilmemki dedim ben ne yaparsam onu yap dedi,ne kaybederimki dedim kendi kendime gittik abdest aldım size yemin edrim ister inanın ister inanmayın abdesti alır almaz sanki yeniden doğdum,namazı beraber kıldık ama uzun zamandır hiç böyle bi hafiflık hisstmemeiştim samimiyetime inanın.sonra ona sorunalrımdan bahsettim gayet olgun bi tavırla karşıladı beni.o gün namaza başladım ewe heycanla gidip bu lustral denilen illeti attım prozachta vardı onlarıda attım çünlü ilacımı bulmuştum artık.ilaç allaha sığınmak arkadaşlar o sıkıntılardan zerre kadar etkilenmiyorum, artık son derece mutluyum çok şükür,size yalvarıyorum sizde kullanmayın bu ilaçları bu ilaçlar insanları hayatın gerçeklerinden uzaklaştırır bu ilaçlar hasta değilseniz bile hasta edr,psikolojik destek alın ama ilaç kullanmayın.böyle siteler güzeldir bence çünkü insanlar yazdıkça içini boşaltır belki en yakın dostuna açamayacağın şeyleri burda konuşur rahatlarsın bence en iyi terapide budur,şimdi sizden küçük bi ricam var arkadaşlar herkes kendine sorsun bu ilacı ben neden kullanıyorum zevkten değil heralde,ben söyliyim bu soruyu ben çok sordum,çünkü bizim gibi insanlar düzene ayak uyduramaz haksızlığa ayak uyduramaz ve olaylara hep duygusal baktığı için toplumdan kendini dışlanmış hisseder burda duygusal bakmaktan kastım acımasız olmaz vurdum duymaz olamaz,ee arkadaşlar biz neden kullanalımki bu ilacları,bence bu ilaçlar insanın kendini kandırmasından başka bişey değildir,bazı arkadaşlar var diyoki 5senedir kullanıyorum çok mutluyum bi bırakta görüm mutlumusun değilmi.bağımlılık yapan bi uyuşturucudan başka bişey değildir bence.herkese teşekür ederim...

strese bağlı olarak her insan kendini kötü hissedebilr.bu durumlarda rahatlatıcak aktiviteler,spor,psikoterapi,müzik gibi şeyler tek başına yeterli olabilir.ama birde beynin bazı maddeleri düzenli üretme yeteneğininin bozulduğu durumlar var.bazı kişilerde ortaya çıkan hastalık kendi kendine geçebilir ama bazı kişilerde ilerleyerek devam edebilir.örneğin şizofreni hastasını tedavi ettirmezsseniz genelde durum daha kötüye gidecektir.ama malesef bazı doktorlar ilaç firmalarıyla anlaşma içinde ve belli ilaçları çok kolayca yazabiliyor

Yorum

birçokinsan ruhsal bunalımlarından namaz kılarak yada dine dönerek kurtulur,aslında ruhundaki sıkıntı ruhundaki bıkmışlık bir yere ait olamama duygusudur o ise aitliğinin neresi olduğunu bulmuştur,ama birşey var bu duyguda geçebilir anlık heveslik olabilir bir kaç ay veya yıl sonra yaşamın alışılmış düzenine tekrar gidilerek eski hale dönebilir mutluluk nerdedir kimbilir her insan için mutluluk aynı şeymidir
      <br />

Yorum

selam

:!:yazımı doğru bulmamış olabilirsin perla,sana saygı duyuyorum fakat bişey söylemek istiyorum.yazımda namazı bilmediğimi söyledim ama dinimi öğrenmicem anlamına gelmez.islamiyette tasavuf ekolü diye bişey vardır bu ekol aşağı yukarı 1071li yıllardan beri süre gelemn birşeydir,tasavufta rabıta diye bişey vardır,yani ecnebilerin deyişiyle meditasyon allamış pullamış adını değiştirmişler meditasyon koymuşlar,bir tam teslimiyetle allahtan şifa istemek var bide ben namaz kılcam bütün acılarım dinecek demek var?ewet ilk zamanlar bende boğulacak gibi oluyodum secdede bende çok ağladım ama sabırla inatla devam edeceksin asla bırakmayacaksın başka kapının olmadığını bilinç altına yerleştireceksin eminimki sen secdede ağladığın zamanlarda olmuştur çok huzurlu zaman geçirdiğin günlerde olmuştur.şimdi bi düşün varlığının amacını bilmeyen insalar neden daha çok perişan olur bugün en ufak örnek elvıs presley kiloları yüzünden intihar etti neden herşeyi vardı yeryüzünde herşeye sahipti ama varlığının amacını bilmiyodu ve bunun gibi yerli yabancı birçok ünlü.tv programlarında gülerler eğlenirler ama bide onlara sorun bide şunu öğrendim yatağına yattığı zaman ben dertsizbiriyim diyen yoktur herkesin sorunları dertleri var ama insan dayanacak güç arar bu ALLAH azze ve celledir.kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu ama birşey daha googleye avustralyalı gençin müslüman olma hkayesi videosunu izlemenizi tavsiye ederim.bide mevlananın mesnevi kitabını okumanızı tavsiye edrim..teşekür ederim..

Yorum

neden kavga ediyorsunuz ki
          <br />

Yorum

İşleniyor...
          X