Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik atak..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• panik atak..

******* Arkadaşlar hepinize iyi günler ve sağlıklı günler diliyorum..Ben uzun yıllar panik atak hastalığıyla savaşıyorum.Görmediğim atak türleri kalmadı gibi..******* Bugünlerde kendimi sürekli hayal dünyasındaymışım gibi hissediyorum,daha doğrusu birben varım birde başka bir ben ama o tamamen hayal ürünü ve beni kendi dünyamdan koparıyor sürekli.******* Kendi hayatıma konsantre olamıyorum,ama nezaman uzun zamanlar panik atak nöbetleri geçirmediysem hep daha yıkıcı veya farklı bir koldan saldırıyor bu panik ataklar..***** İçimdeki bu başka kişi şimdide hayatımda olmayan yaşantılar ve insanlarla beni meşgul etmeye başladı,korkuyorum..Sanırım aklımı yitiriyorum..Bu durumumun panik atakla bir ilgisi var mı acaa arkadaşlar yoksa ben aklımı mı oynatmaya başladım..

Re: panik atak..

Orjinal yazı sahibi: acme
    ******* Arkadaşlar hepinize iyi günler ve sağlıklı günler diliyorum..Ben uzun yıllar panik atak hastalığıyla savaşıyorum.Görmediğim atak türleri kalmadı gibi..******* Bugünlerde kendimi sürekli hayal dünyasındaymışım gibi hissediyorum,daha doğrusu birben varım birde başka bir ben ama o tamamen hayal ürünü ve beni kendi dünyamdan koparıyor sürekli.******* Kendi hayatıma konsantre olamıyorum,ama nezaman uzun zamanlar panik atak nöbetleri geçirmediysem hep daha yıkıcı veya farklı bir koldan saldırıyor bu panik ataklar..***** İçimdeki bu başka kişi şimdide hayatımda olmayan yaşantılar ve insanlarla beni meşgul etmeye başladı,korkuyorum..Sanırım aklımı yitiriyorum..Bu durumumun panik atakla bir ilgisi var mı acaa arkadaşlar yoksa ben aklımı mı oynatmaya başladım..
    merhaba acme ..uzun zaman oldu senin adını göemeyeli...

hayır aklını yitirmiyorsun ..

buda panik atağın ayrı bir oyunu ...
    bunla r olacak ve geçecek ...inan geçiyor ..bende senin gibi aklımı kaçırrmıyım ..ne olurum diyordum ..konsantrasyon bozukluğuda olabiliyor ...saniyede oluyor dimi ...
    sonra geçiyor ...ilaç kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla ...eğer hayatını etkiliyorsa dr ilaç değiştirmen konusunda yardım iste istersen ..
    geçmiş olsun ..
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

söylediğin şeyler psikoz başlangıcıda olabilir.doktoruna söylemelisin doktorun antipsikotik ilaç yazabilir.mutlaka doktorunla irtibat halinde olmalısın

Yorum

slm..

Sağol ranil abla,teşekkür ederim ilgin için..Kendimi iki kimlik arasında sıkışmış hissediyorum busefer..Ancak bu öyle bir durum aldıki artık neyin gerçek neyin hayal olduğu karışmak üzere ablacığım..

Artık aklımı oynatıyorum,çıldırıyorum sanırsam..

Yorum

Re: slm..

Orjinal yazı sahibi: acme
          Sağol ranil abla,teşekkür ederim ilgin için..Kendimi iki kimlik arasında sıkışmış hissediyorum busefer..Ancak bu öyle bir durum aldıki artık neyin gerçek neyin hayal olduğu karışmak üzere ablacığım..

Artık aklımı oynatıyorum,çıldırıyorum sanırsam..
          canım bu seni bu kadar sıkıyorsa ..
          lütfen dr git ve anlat ..ilaçlarını değiştirir belkide ...
          konuşur akıl danışır rahatlarsın en azından ...devlet has. güzel dr var ...
          gidersende beni haberdar et tamam mı canım ...
          ama lütfen bir git kontrol ol bakalım ...
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İşleniyor...
          X