Ne dediğimi anlamışsınızdır sanıırım.Bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum...........
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
PLECEBO İLE SAVAŞMAK.............
Collapse
X
-
Evet aynen öyle psikolojik olarak iyi hisseden hasta sayısı PLACEBO ile nerdeyse yüzde 50 leri buluyor ama peki psikiyatrik sorunu olanlar var yani beyin ve vücuttaki kimyasal sıvıların değer değiştirmesi o zaman bu hastalara yazık değilmi ölümüne savaşmak gibi doktor sana yazıyor eczaneden ilaç alıyorsun acaba sahtemi değilmi yada bilimsel olarak anti depresan reçete üzerinde marka yazıyor PROZAC-SEROXSAT-EFEXOR-LUSTRAL vs...
bu ilaçların etken maddelerinin ne olduğunu içindeki ETKEN MADDE miktarının yüzde kaç olduğunu bilmeyen daha prospektüünü açmayıp yıllarca sonuç almayıp kullanan binlerce kişiler var yazık değimi...........
Yorum
-
her ilacın prospektüsünde yazar bunlar.beyindeki hangi reseptörlere etkisini nasıl gösterdiği,bağlanma oranı,seçiciliği vs.antidepresan kullanıpda iyi olan bir sürü hasta var olmayanda var.iyi olan derken plasebo etkisini kastetmiyorum.eğer bi antidepresan plasebodan üstün bulunursa antidepresan vasfını kazanıyor zaten
Yorum
-
Bu konu önemli bir konu bak forumda herkez yalvarıyor acı çekiyor.
İlaç tedavisi olan arkadaşların görüşlerini almak isterdim doğrusu
bende hata PLACEBO konusu açtım.Nerden bileceklerki anlamını
Bilmem anlatabildimmi tek kişiyle olmaz katılım lazım
PLACEBO(Sahte) ilaç konusu açmalıyıydım.o zaman ilgi görürdü bu konu...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dost84antidepresanların beyinde iyileştirici kimyasal değişiklik yaptığı kanıtlanmış bişey.ama herkezde düzelme sağlamayabilir.işin en kötü yanı ilacı bırakınca hastalık daha ağır gelebiliyo
iyileştirme yapmaz...ayrıca kim neye dayanarak kanıtlamış...ilaçlar satılsın diye mi kanıtlamışlar bozacının şahidi şıracı.. :arrow: :?: :!:
Yorum
-
Eğer antidepresan iyileştirmiyorsa, neden almayı unuttuğum bir günde herkes bana neyin var durgunsun diye sormaya başlıyor? hatta ben seni hiç bu kadar kötü görmemiştim diyen bile oldu..."Geceleri karanlık diye Günü suçlama, kötülükler var diye hayata kan kusma" :: just be -----
Yorum

Yorum