Duyuru

Collapse
No announcement yet.

xanax dan daha etkili sakinleştirici yok muuuuuu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
    yok be doktor bunu 0.5 0.5 1 şeklinde alacan dedi sabah öle akşam
    ben bağımlılık yapar diye sadece sinirlenince alıyorum
    ama bu iyi gelmezse başka ilaç yazacm dedi
    demek ki varmış bak daha etkilisi
    şimdi sinirlendim xanax 0.5 aldım evde gürültü de yok rahatım şu an ohhhh

sen tedavi için kullanıyorsun bu ilacı.Uyuşturucu niyetin edeğil ki.Düzenli kullan ki daha rahat iyileşirsin seninde mutlu haberlerini duymak istiyoruz tek ihtiyacın bu sadece.
    Bu gün daha çok sardı sensizlik
    daha çok hissettim yokluğunu
    sabah uyandığımda odamda kokun vardı
    sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
    dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
    çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
    sıcak kucağını özledim be meleğim
    yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hayat_işte View Post
      sen tedavi için kullanıyorsun bu ilacı.Uyuşturucu niyetin edeğil ki.Düzenli kullan ki daha rahat iyileşirsin seninde mutlu haberlerini duymak istiyoruz tek ihtiyacın bu sadece.
      cnm hayatım doktor düzenli demedi acaba düzenli içmemek iyileşmeme engel olur mu
      bak bugün hiç almadım mesela?ruhsal bağımlılık yapar diyo korkutum
      doktor da dedi bağımlılık yapar diye ama uzun süğre kullanımda çok korkuyım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
        yok be doktor bunu 0.5 0.5 1 şeklinde alacan dedi sabah öle akşam
        ben bağımlılık yapar diye sadece sinirlenince alıyorum
        ama bu iyi gelmezse başka ilaç yazacm dedi
        demek ki varmış bak daha etkilisi
        şimdi sinirlendim xanax 0.5 aldım evde gürültü de yok rahatım şu an ohhhh
        Ya diazem yazar ya da antipsikotik ekler yamulursun . Düzenli ve doktorun dediği dozda aldığın sürece bağımlılık yapmaz. Kafana estikçe alırsan işte o zaman güzel bi bağımlı olursun ve tedaviden çok zarar getirir sana.

Yorum

antipsikotikler yüksek dozda hakkaten yamultuyor insanı.düşük dozlarda ise pek sıkıntı yapmıyor ve iyi derecede antidepresan ve sakinleştirici etki verebiliyor

Yorum

var rivotril xanax hikaye ama yeşil reçeteli ilaç alması zor kardeş

Yorum

rivotrilde çözüm değil desem rivotril risperdal tegtrol relaxol okeyi tamamladık ama hala
              kabıma sığamıyorum hakikattende bazen ilaçlar güçsüzlüğümüzün acizliğimizin çaresi gibi...
              çak 10damla rivotrili eee 6-7 saat sinirlenemeden uyudun, ama sinirin sadece üstünü örtüyo yine aynı sinir uyandığında devam ediyor.... bunlar çare değil arkadaşım belki sana xanax yaramıyorda başka bir ilaç yarayacak tedavini değiştir, bence yada tedavi budur diyorsa doktorun, onuda değiştir
              çok isteyen varsa üzerine rahat bişiler alsın bende kolasına 3damla rivotril damlatayım))
              geçmiş olsun arkadaşlar

Yorum

bende hergün concerta 72 mg kullanıyrum ,bazen anksiyeteden çıldıracam..gittim bugün 2 ayrı hastaneden diazem abpul vurdurdum üstüne 1 mg xanax yanında toplam 30 mg da nervium aldım ..rahatım şimdi..düşünün halinize şükredin!!!

Yorum

İşleniyor...
                X