Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"seraquel" kullanan var mıı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• "seraquel" kullanan var mıı?

arkadaslar bu ilaç hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim..100 mg akşamları almaya başlıycam
    sevgiler..

...ben bir süredir kullanıyorum seroquel xr olanı. yan etkileri merak ediyorsanız, uyku dışında çok abartılı bir yan etkisi olmaz. o da kısa sürede normale döner. ne teşhisiyle başlandı bu ilaç size? bir de merak ettiğiniz özel birşey varsa yanıtlamaya çalışayım.
    küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: odyssey View Post
      ...ben bir süredir kullanıyorum seroquel xr olanı. yan etkileri merak ediyorsanız, uyku dışında çok abartılı bir yan etkisi olmaz. o da kısa sürede normale döner. ne teşhisiyle başlandı bu ilaç size? bir de merak ettiğiniz özel birşey varsa yanıtlamaya çalışayım.
      teşhisim ne bilmiyorum..benim son zamanlardaki şikayetlerim aşırı hareketlilik,yerinde duramama,bacak titretme,huzursuzluk ve uykusuzluktu..bugün doktor hem kan tahlili istedi(ki ne için istediğini bilmiyorum) ve seraqueli yazdı..
      bu ilaç iştah açar mı,ben gece alıcam gün içindede uyku hali olur mu?sersemlik falan yapıyor mu?

Yorum

aslında teşhisinizi sormanız iyi olurdu. süreç hakkında bilgi almanız. keza ilaç hakkında da. tüm bunlar tedaviyi, herşeyden önce de tedaviye olan inancınızı direkt etkileyen unsurlar. şu an bile gayet tedirginsiniz. hissediliyor. hiç merak etmeyin. akşamları alacağınızdan sersemlik yaşayacağınızı sanmam. ilk birkaç gün 50 mg başlayın ben öyle yapmıştım. ilk 3-4 günden sonra 100 mg ye çıkarın. iştah açabilir, bol sebze meyve tüketirseniz sorun kalmaz. beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarın. şekeri de. kilo almazsınız. zaten bu ikisi normal şartlarda bile hayattan çıkarılmalı. içiniz rahat olsun. iyi geleceğine inanın ve konsantre olun.

Yorum

peki bu ilaç mani tedavisinde kullanılır mı?

Yorum

bildiğim kadarıyla psikotik durumlarda kullanılan her ilaç manide de kullanılıyor.

Yorum

psikozda en etkililerden değil ama manide bipolar hastalardan en iyi seçeneklerden birisi seroquel.iştah açması bence çok sorun olmamalı çünki bi üstü zyprexa var onu kullanırsan kilo alman kaçınılmaz.kilo alldırabilir ama dikkat edersen pek kilo almayablirsin

Yorum

ben 1 yıl 100 mg olarak kullandım ve cok memnun kaldım sakınlestırıyo ve mısıl mısıl uyutuyo keske zararları olmasada bu ılaçların omur boyu kullanabılsek..

Yorum

ben de bir donem kullanmistim bu ilaci fakat 1 hafta kadar icmemistim(cunku o hafta cok alkol tuketmistim ve alkolle ciddi riskler olacagi icin kendi kafama gore icmeyeyim demistim ben saftrik) sonra yeniden dedim iceyim malum ilaclarini aksatan kotu hasta olmayayim))ama ben 1 haftadan sonra 100mglik seroqueli icince cumartesi gecesinden pazar gecesine kadar uyumustum hic uyanmadan))coook korkmustum anlatamam size panikten aglamistim da yani sana tavsiyem sakin ilacini icmeyi birakma sonra benim gibi uyuyup aglarsin bak))anladim ki hep doktronumuzu dinlemeliyiz...
                  I really do not know what to do with myself..

Yorum

İşleniyor...
                  X