Duyuru

Collapse
No announcement yet.

antipsikotik ilaç kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• antipsikotik ilaç kullananlar

dün akşam seroquel 25 mg. ını traşlayarak 15-20 mg haline getirdim o şekilde içtim sonra uykum geldi yattım bir tarafım uyuyordu bir tarafım uyanıktı, bir tarafım anksiyete halinde bir tarafım sakin falan. bugün gündüz işte sürekli uykum vardı, uykulu uykulu çalıştım. küçücük ilaç neticede bana bu kadar düşük doz fazla geliyor siz bu tür ilaçları çok yüksek dozlarda nasıl kullanıyorsunuz seroquelin 600 mg. falan kullanıldığını forumda okumuştum sanırım.
    ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

valla ben 400 mg kullanıyorum yine de sabah yatıyorum gece uyku yok bu mg alakalı degil kafanın huzuruyla alakalı kafa dolu olunca zanax içsen kar etmez bence

Yorum

benim kafam dolu değil bir problem yok şuanda , uzun zamandır tek derdim anksiyete. şu zamana kadar doğru düzgün ilaç kullanamadım yan etkilerden dolayı. nasıl bir kaderse hem hastayım hem ilaçları kullanamıyorum. bu arada 400 mg ben içsem 1 haftadan önce uyandıramazlar yani dışarıdan görünüşte uyurum ama içte hayaller kabuslar görürüm yine herhalde. 1 haftadan sonrada uyandırmalarına gerek yok zaten
      ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

25mg çok düşük bir doz traşlamana gerek yok. şizofrenide 1200 mg a kadar seroquel kullanılabiliyor. düzenli olarak bir hafta dene, hala rahatsız ediyorsa başka bir ilaç için doktoruna başvur.

Yorum

Ben de antipsikotik kullandım bir süredir. Acayip uyku veriyor. Bu etki geçer meçer diyorlar ama bilemiyorum. Ben bırakma, vazgeçme aşamasına geldim
          Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

bende 1mg risperdalden sonra seroquele gectım 100 mg risperdali kestiğim gün direk seroquele başladım inanırmısınız 2-3 gün bir serotonin patlaması yaşadım acayip oldum bir dakika yerimde duramadım o anda da ooo dedim seroquel güzel ilaçmış falan ama daha sonralarda normale döndüm ilkten acayip uyku yapıyordu ama hemen hemen 20 gün oldu artık 100 mg uyutmuyor beni bende anlamadım bakalım haftaya kontrole gidicem ne diycekler belkide mg yükselecek ...

Yorum

bipolarda koruyucu tedavi adina zeldox kullananlar varsa yazarmisiniz
              yan etki gecsin diye devamli doz yukseltip 80 mg cikardi doktorumuz oyle bir uyku ki 12 14 saat uyku 9 aydir zeldox kullandigindan beri oyle bu uyku sorununa care bulan varmi

Yorum

ya zeldox beni mahfetmişti beş sene önce kullandım çok agır geldi ve ben kıyafetlerimi çıkarmadan duşa girecek oluyodum annem fark ediyodu öyle çıkarıyodum kıyafetlerimi bilincim tamamen gitmişti çok zor günler geçirdim benim bipolar bozuklugum var okb ve dürtüsel bozuklugum var o ilacı niye vermişti anlamadım pişman oldu doktor degişti ama ben o ilaç yüzünden çok zor günler yaşadım

Yorum

bu ilaç insanı adeta soyutlar... ilk üye olduğum zamanlardan beri bunu söyler uyarırım. yeni kullanıcılar çok dikkatli davranmalıdır.eğer hayati bir tehlike yoksa(intihar gibi) kullanılmamalı...!!!!
                  Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

sereoquel uyutuyor demiştim ama pek kaliteli bir uyku değil. desyrel kullanıyordum aslında desyrel de tabi depreksin serum seviyesini etkisini arttıyormuş. daha önce de başka bir atipik antipsikotik kullanmıştım ordan biliyorum, bana pek yaramıyor atipik antipsikotikler, kalitesiz yüzeysel bir uyku oluyor. bir de noradreneli düzenleyen ilaçları kullanamadığımdan remeronu da kullanamıyorum. bana uyku için antipsikotik olmayan bir ilaç tavsiye edermisiniz başka.

Yorum

bende seraquel 200 alıyorum gündüzde uyku yapıyo sophia tanısalım mı dertlesiriz

Yorum

bu ilaçlar antidepresanlardan farklı bir ilaç türümü?

Yorum

antipsikotik ilçaları kastediyorsan farlı evet. bunlar öncelikle şizofren için kullanılıyor fakat bipolar bozukluk, anksiyete, depresyon vs. her türlü şey için kullanılabiliyor.
                          Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                          bu ilaçlar antidepresanlardan farklı bir ilaç türümü?

Yorum

hımmmm....

Yorum

İşleniyor...
                            X