Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selectra Kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Selectra Kullananlar

Arkadaşlar selectra kullanan varmı ne gibi etkisi oldu sizlere, ben 5 günden beri kullanıyorum baş dönmesi karın ağrısı yaptı bende, sabahları prozac öğlen selectra atıyorum. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    Yüzler Sahte Bu Yüzsüzler Benden Yüz Buldular Anladım, Ancak Güvendim Onlara Her Daimde Her Alim Der Babana Bile Güvenme...!

Lustral eşdeğeri . Ben lustral kullanıyorum 100 mg günde. Bence iki ayrı ilacı birbirine yakın zamanlarda kullandığın için sorun yaşanıyor , bir de lustrala alışman zaman alacak. Selectrayı tok karnına yutmanı tavsiye edebilirim.Prozacı da eğer uykusuzluk yapmazsa akşam yutarsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil View Post
      Lustral eşdeğeri . Ben lustral kullanıyorum 100 mg günde. Bence iki ayrı ilacı birbirine yakın zamanlarda kullandığın için sorun yaşanıyor , bir de lustrala alışman zaman alacak. Selectrayı tok karnına yutmanı tavsiye edebilirim.Prozacı da eğer uykusuzluk yapmazsa akşam yutarsın.
      Maviyeşil Saol Cevabın İçin Peki iyi geliyormu lustral sana benim kullandığım selectra 25 mg'lık..
      Yüzler Sahte Bu Yüzsüzler Benden Yüz Buldular Anladım, Ancak Güvendim Onlara Her Daimde Her Alim Der Babana Bile Güvenme...!

Yorum

Bana iyi geliyor , okb için kullanıyorum. Yalnız 25 mg benim için düşüktü şu an 100 mg kullanıyorum. İlaç dozu doktorun vereceği bir karar. Çift ilaç kullandığın için doktor tavsiyesi dışında dozu değiştirmemeni tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil View Post
          Bana iyi geliyor , okb için kullanıyorum. Yalnız 25 mg benim için düşüktü şu an 100 mg kullanıyorum. İlaç dozu doktorun vereceği bir karar. Çift ilaç kullandığın için doktor tavsiyesi dışında dozu değiştirmemeni tavsiye ederim.
          Önerin için saol bakalım inş zamanla görürüm etkisini.

Yorum

İşleniyor...
          X