Duyuru

Collapse
No announcement yet.

psikiyatrik ilaç kullanmak avantajdır

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• psikiyatrik ilaç kullanmak avantajdır

biz psikiyatrik ilaç kullananlar, normal insanlara göre çok daha keyifli ve mutlu bir hayat sürüyoruz.
    normal insanlar mutlu olabilmek için bir sürü çaba gösteriyorlar, yine de tam istedikleri gibi olmuyor. çoğunda hafif depresyon var. bizim ise sadece ilacımızı almamız yeterli mutlu olmak için.
    bir psikiyatrik hastalığım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. hasta olmasaydım, doktora gitmeyecek ve keyifsiz bir hayat sürecektim.

Peki Şimdi Etkisini Görüyomusun mutlumusun?
    Yüzler Sahte Bu Yüzsüzler Benden Yüz Buldular Anladım, Ancak Güvendim Onlara Her Daimde Her Alim Der Babana Bile Güvenme...!

Yorum

ilaçlar olmasaydı nolurdu düşünmek istemiyorum bile..

Yorum

ilaçlar benim içimi karartıyor. 11 aydır ilaç kullanıyorum hiçde mutlu değilim. beni rahatsız eden etkenler ortadan kalkmadığı sürecede mutlu falan olamam ben. o ilaçları kullanıyorum ama gelin birde bana sorun. iğrenç geliyor hepside. diken gibi gözüme batıyorlar.

Yorum

Ben normalde başı ağrısa da ilaç içmeyen bir insandım: ekstradan gelen kimyasal tepkime yaşatmamak için içimde bir yerlerde.. Depresif durumun ağır şartları yormaya başladığı için artık psikoloğumun isteklerine boyun eğmek istedim ve gerekiyorsa "ilacı kullanacam" dedim ve kullanıyorum artık..

İsmi lazım değil ama Kuzey Avrupa ülkelerinde kullanılan bir ilacı önerdi doktor ve kullanmaya başladıktan sonra bariz etkisini gördüm şu günlerde: anksiyetemin yokladığını fark ettim ve bariz belliydi beyin iç dinamikliğimde ki o anksiyete etki edemiyordu mantığım saçma düşündüğümü (konu gerçekten canımı sıkabilecek bir durum olsa da) söylüyordu. Ve şu anda iyiyim ve sanki bağımlılık yaptı ilaç: işteyken akşam olsa da eve gitsem ve ilacımı içsem diyorum..

İlaç içmeye çekinmemi engelleyecek bi avantajı var bu ilacın: gün içinde uykulu olmuyorum.. Cipralex, Lustral, Efexor kullandığım zamanlarda aptallamış şekilde dolanıyordum resmen.. Bunda bu uykululuk durum olmaması, beynimi kullanarak iş yaptığım hayatımda ilacın büyük dezavantajını sildi.. Mutlu değilim ama iyiyim..

Yorum

bende mutlu olmayı çok istiyorum ama
            doğru ilacı bulamadım galiba..

Yorum

Doktor tavsiyesi yerine geçmez tabiki de; Mirtazapin HEXAL 15 mg

Yorum

hangi ilacları kullanıyorsun merak ettim.
                Orjinal yazı sahibi: ilhanabi View Post
                biz psikiyatrik ilaç kullananlar, normal insanlara göre çok daha keyifli ve mutlu bir hayat sürüyoruz.
                normal insanlar mutlu olabilmek için bir sürü çaba gösteriyorlar, yine de tam istedikleri gibi olmuyor. çoğunda hafif depresyon var. bizim ise sadece ilacımızı almamız yeterli mutlu olmak için.
                bir psikiyatrik hastalığım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. hasta olmasaydım, doktora gitmeyecek ve keyifsiz bir hayat sürecektim.
                ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

psikiyatri bilim dalının daha çok yol kat etmesi gerekiyor bence. diğer tıp bölümlerine göre çok geride. ilaçların faydası var ama bariz yan etkileri var. ilacı kullanırken iyi olsan da bırakınca tekrar nüks ediyor. tabi bir de kişiye iyi gelecek olan ilacın iyi tesbit edilmesi gerekiyor yoksa mutluluktan çok mutsuzluk veriyor. yan etkileri daha az daha etkili ilaçlar bulmaları lazım. 10 sene ilaç kullandıp ta iyi olamamak gibi bir durum olmamalı aslında.
                  Last edited by anksiyete2004; 03-07-2010, 07:19 PM.
                  ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

aslında doğru söylüyor ben efexoru kullandığım vakit bir tuhaf oluyorum. kendimi mutlu gibi hissediyorum.. ama bu sadece geçici bir his .)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilhanabi View Post
                      Bence sen Belirsiz bir firmanın İlaç mümessilisin......
                      Bu kadar Abartılı reklama gerek yok... hemde bedava....
                      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

ben de senin gibi düşünüyorum.reklam kokuyor. ama tam olarak senin yazdığın gibi yazmadım bu kadar mutluluk veren ilaçları sormuştum.aynı fikirde olduğumuza ve gerçekci olduğuna sevindim. çünkü bir çok kişi mutluyum demiş ilaçlarımla
                        Orjinal yazı sahibi: gothica View Post
                        Bence sen Belirsiz bir firmanın İlaç mümessilisin......
                        Bu kadar Abartılı reklama gerek yok... hemde bedava....

Yorum

reklam derken ilaç kullandırmaya özendirmeye çalışıyor.bence bu art niyet değil. arkadaşın mesajlarını incelersen görürsün, mesajlarına bak, ilaçlar hakkında hep olumlu yazıyor. ilaçlar hakkında herşeyi biliyor.terapide faydasızmış bir mesajında bunu yazmış tamamen ilaç kullanmak gerekiyormuş falan filan. bir amacı var ama galiba antidepresanları sattırmak istiyor, kör olmayın lütfen, böylelerini aranızdan dışlayın. koyun can derdinde kasap et derdinde.

Yorum

Çok ilaç kullandım zamanında, bana zararından başka hiç bir şey vermedi. Bıraktıktan sonra kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim... Yinede sizin adınıza sevindim. Böyle düşünebilmek çok güzel ama ilaçlara da bağımlı yaşamamak lazım... Bırakmak gerektiği zaman çok zorlanabilirsiniz...
                            Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

arkadaşlar yuttuklarınız şeker değil kendinize gelin...ancak bağınlılar böyle konuşabilir. yuttuğunuz haplar mutluluk hapları değil sizi normalleştiren haplar. hapı yuttuğunuzda normai insanlar kadar mutlu olabiliyosan ne iyi... konuyu açan arkadaş diyoki " hap yutanlar normal insanlardan daha mutlu" gel de külahıma anlat sen onu... bu siteye rahatsızlığı olmayan birisi girse de o yazdığını görse belki de psikiyatrik haplara özencek. arkadaşalar siz hiç açıp da hapların yan etkilerini okumadınız galiba. benim psikiyatrik hapımın yan etkisiinde 50den fazla yan etki var.. biz mecburen yutuyoruz. şu anda baş ağrısını geçiren vermidon bile insana zarar verir.bir nedenden dolayı aspirin yutuyordum doktora gittim yapılan tetkiğe bakar bakmaz sen aspirin içiyomusun dedi ben de evet dedim içme dedi zararı olmuş dedi. insan zorunlu olduğu zaman hap içer. içtikleriniz şeker değil
                              Last edited by cinefil; 11-07-2010, 06:10 PM.

Yorum

İşleniyor...
                              X