Duyuru

Collapse
No announcement yet.

psikoterapi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• psikoterapi

selam arkadaşlar bende sosyal fobi vardı önceden psikyatriye gitmiştim tedavimi yarıda bırakmıstım (çok pişmanım)ilacı bıraktıktan sonra hersey daha kötü oldu bende ama ilaç içmemeye direndim sıkıntılarımı kendim çözeceğim diye diye dahada kötü oldum en son işten ayrıldım suan çalısmıyorum gecen ay tedavi olmaya karar verdim gece ay psikyatriye gittim bende depresyon sosyal fobi dikkat eksikliği var dedi aurorix ve sulpir verdi ilaçlarımı düzenli kullanıyorum fazla etki etmedi diyebilirim..

Çarşamba günü randevum var Psikoterapiye başlıyorum hayırlısı olursa..Çok heyecanlıyım suan psikoterapi görmeyi çok istiyorum inşalah sıkıntılarımdan kurtulurum..1 ay oldu ilaçları kullanalı ama ilaçlardan dazla etki göremedim sadece beni yatıştırdılarr gerekirse ilaçlarımı doktor değiştirir inşallah.Psikoterapi görüpte iyi olanlar varsa aranızda yaşadığı tecrübelerden biraz bahsederlerse çok sevinirim..

Depresyon ve Sf tedavisinde hangi ilaçlar daha iyidir?Paylaşırsanız sevinirim.hoşçakalın

bilişsel tedavi iyidir. Kendi kendinizin terapisti olun kitabını öneririm. depresyonla ilgili ciddi manada savaşma teknikleri öğreten bir kitaptır.

Yorum

2009 dan beridir var olan başlığa kimse yazmamış tbrkler cilek bunu gün yüzüne çıkardınız

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
      X