Duyuru

Collapse
No announcement yet.

laroxly kullanan varmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• laroxly kullanan varmı?

selam ben hakan laroxly 25 mg kullanıyorum aşırı derecede sinirliyim ve sainleşmem için verildi ama nedense uykumu getiriyor uyku ilacımı yoksa sakinleştiricimi anlamadım

laroxyl uyku yapar doğrudur..çok hafif bir ilaçtır ama..aynı zamanda iştahta açar...
    soylediğin karşındakinin anladığı kadardır

Yorum

evet uyku yapar ama bünyen ilaca alıştıktan sonra bu etkisi ortadan kalkar doktor bu ilacı tavsiye ettiğine göre kullanmalısın bence dediğim gibi bir süre sonra uyku yapma durumu ortadan kalkacaktır
      SABIR KURTULUŞUN ANAHTARIDIR...

Yorum

Öncelikle herkese merhaba,,

Ben siteye yeni üye oldum....Migren (baş ağrısı) tedavisi için yaklaşık 4 aydır laroxly 10 mg. sadece gece yatarken alıyorum.Herhangi bir yanetkisi yok şimdilik..Yalnız ilacı bıraktığım 1 haftalık gibi bir dönem oldu,,bu dönemde geceleri hiç uyuyamadım..Sabahlarıda erkenden uyanıyordum..ve migren ataklarım nerdeyse hergün aynı saatte geldi..Şimdi halen bu ilaca devam ediyorum daha iyiyim ama bırakınca yine aynı uykusuzluk sorunu yaşarmıyım ve migren ağrısı sık olurmu diye korkuyorum..

Bu konuda kullanan arkadaşlar özellikle bana yardımcı olursa sevinirim.İlacı bırakırken birden kesmem belki bu etkileri yaratmış olabilirmi???Günaşarı içme ve sonra bırakmak uykusuzluk ve migren sorunumu azaltırmı?

Doktorum en fazla 6 ay kullanıcağız dedi..Şimdi bırakmaktan korkuyorum.Bende alışkanlık yapmış olabilirmi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..Sevgiler..
        Suskunluğum Asaletimdendir, <br />Yoksa her lafa verilecek cevabım var, <br />Ama&nbsp;bir lafa bakarım LAF MI diye,, <br />Birde s&ouml;yleyene bakarım&nbsp;ADAM MI diye!!

Yorum

İşleniyor...
        X