Duyuru

Collapse
No announcement yet.

günde 15 saat uyuyan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Benim de bir dönem acayip uykum artmıştı. Halsizlik falan da vardı. Sonra guatr çıktı. İlaç kullandım uzun süre, geçti.

Yorum

Bende hiç bu kadar büyük bir rekora imza atacağımı tahmin etmezdim ama yaptım.:tinysmile_cry_t4:İğrenç birşeybu, sorumluluklarımdan kaçmanın bir yolu.İşin kötüsü kalktığın zaman kendine saatlerce gelememekte cabası.Bu saatlerin artmasından da korkmuyor değilim işin aslı

Yorum

arada oluyor bende 20 saate kadar uyudugum ama arada hergun değil depresif halim tutunca
        Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
          arada oluyor bende 20 saate kadar uyudugum ama arada hergun değil depresif halim tutunca
          Aman Yarabbim,şaka falan yapmıyorsun değil mi?Eee 20 saatlik uykudan sonra kalan 4 saatini nasıl değerlendiriyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kara kız View Post
            Aman Yarabbim,şaka falan yapmıyorsun değil mi?Eee 20 saatlik uykudan sonra kalan 4 saatini nasıl değerlendiriyorsun
            2gün uyumayarak değerlendiriyorum genelde
            o 4 saate zaten kendime gelmem için gereken süre
            Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
              2gün uyumayarak değerlendiriyorum genelde
              o 4 saate zaten kendime gelmem için gereken süre
              Hmm böyle birşeyi ilk sende gördümDemekki depo ediyorsunBen o kadar uyusam 4 saati geç 24 saatte kendime gelemem herhalde.

Yorum

O kadar çok yorum var ki şuan tek tek hepsini okuyamadım ama sadece bir kaç şey sormak istiyorum. Son bir ay içerisinde kaç haftadır, hafta içinde kaç gündür bu şekilde uyuyorsun? Peki bu kadar uyumak senin hayat kaliteni, çalışma verimini düşürüyor mu?
                Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
                  O kadar çok yorum var ki şuan tek tek hepsini okuyamadım ama sadece bir kaç şey sormak istiyorum. Son bir ay içerisinde kaç haftadır, hafta içinde kaç gündür bu şekilde uyuyorsun? Peki bu kadar uyumak senin hayat kaliteni, çalışma verimini düşürüyor mu?
                  bana sordun heralde. saymadım ama genelde çok fazla uyurum bu aralar 12 saate indi gibi. özellikle sınav dönemlerinde oluyor.ve çok kötü etkileniyorum malum..

Yorum

Durumun kronik mi yoksa günlük rutinlere bağlı akut bir sendrom mu bunu tespit edebilmemiz için bunu bilmekte yarar var.

Sınav zamanı demişsin. Üniversiteye hazırlık mı, üniversite sınavları mı?
                    Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

yaaa bende bu konu hakkında konu açtım 2 saatten fazla uyuyamıyorum

Yorum

insan ne kadar çok uyursa o kadar mayışıyor, gün boyu da sarhoş gibi oluyor. ama az uyuyunca da uykusunu alamıyor. benim idealim 10 saat. oh misssss. herkese tavsiye ederim
                        forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

günde şansım yağver giderse en fazla 5 saat uyuyorum
                          +10 dk için herşeyimi veririm
                          rekorum 10 günde toplam 35 saat
                          uykusuz kalıp zinde tutacak bir ilaç olsaydı kesin kullanırdım
                          limitless filmindeki ilaçtan yapılmadı dimi hala?

Yorum

Boş günlerimde uyuyorum bzn, potansiyelim varahha
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

toplasan 6 saat... toplasan..

Yorum

İşleniyor...
                              X