Benim de bir dönem acayip uykum artmıştı. Halsizlik falan da vardı. Sonra guatr çıktı. İlaç kullandım uzun süre, geçti.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
günde 15 saat uyuyan var mı?
Collapse
X
-
Bende hiç bu kadar büyük bir rekora imza atacağımı tahmin etmezdim ama yaptım.:tinysmile_cry_t4:İğrenç birşeybu, sorumluluklarımdan kaçmanın bir yolu.İşin kötüsü kalktığın zaman kendine saatlerce gelememekte cabası.Bu saatlerin artmasından da korkmuyor değilim işin aslı
Yorum
-
-
-
O kadar çok yorum var ki şuan tek tek hepsini okuyamadım ama sadece bir kaç şey sormak istiyorum. Son bir ay içerisinde kaç haftadır, hafta içinde kaç gündür bu şekilde uyuyorsun? Peki bu kadar uyumak senin hayat kaliteni, çalışma verimini düşürüyor mu?Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.
Yorum
-
bana sordun heralde. saymadım ama genelde çok fazla uyurum bu aralar 12 saate indi gibi. özellikle sınav dönemlerinde oluyor.ve çok kötü etkileniyorum malum..Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View PostO kadar çok yorum var ki şuan tek tek hepsini okuyamadım ama sadece bir kaç şey sormak istiyorum. Son bir ay içerisinde kaç haftadır, hafta içinde kaç gündür bu şekilde uyuyorsun? Peki bu kadar uyumak senin hayat kaliteni, çalışma verimini düşürüyor mu?
Yorum
-
insan ne kadar çok uyursa o kadar mayışıyor, gün boyu da sarhoş gibi oluyor. ama az uyuyunca da uykusunu alamıyor. benim idealim 10 saat. oh misssss. herkese tavsiye ederimforumdan bu sefer cidden ayrıldı
special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
Yorum

Demekki depo ediyorsun
Yorum