Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uykuya dalamayanlar için

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• uykuya dalamayanlar için

hani otobüste minibüste hareket halindeyken kolaylıkla uyuyabiliyoruz ya hatta uyumak istemesek de uykuya dalmış buluyoruz bazen kendimizi. araç hareket halinde ve sallandığı için böyle oluyor, yattığımız yatağın da sallanma özelliği olsa otobüsteki gibi nasıl olur? böyle bir yatak çeşidi benim bildiğim yok ama fikir nasıl?
    ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

biraz araştırdım sallanan yatak göremedim henüz yapmamışlar
    ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

onları biliyorum da sen hareket ettiğin sürece sallanıyor o yatak, kendiliğinden sallanacak bir yatak diyorum ben, bir mekanizması olacak yani. elektrikle falan çalışabilir.

Yorum

güzel bi şey yapmışlar, yetişkin versiyonu olsa uyku sorunu olanlarda işe yarayabilir, belki girişimciler harekete geçerler :RpS_biggrin:

Yorum

ben bazan kendi kendimi sallıyorum. ahahahahf
          Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

bir çok kişi çok uyumaktan şikayetçiyken ben neden uyuyamıyorum:tinysmile_cry_t2:
            Ne çok sustun böyle...

Yorum

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunumda aynı uykusuzluk gitmediğim dr kalmadı hatta erenköy nörölöji bölümünde yattım bir çok ilaç verdiler ama olmada biz seni uyutamıyoruz diye çıkardılar kullanmadığım ilaç kalmadı mao inhibörleri ssrı li ilaçlar yeni nesil anti depresanlar triksiklik antidepresanlar onlar yetmedi yeşil rçeteli imovane ve rivotril onlarda olmadı türkiyede olmayan brezilyada yeşil reçeteyle satılan lexotan ve loiram(loiram zolpidem lexotan bromozepam)bunları kullandım ama olmuyor benime şok vermek istedi bi hastane belimde platinler olduğu için vaz geçtiler bir çok yerden yardım istedim ünlü proflar ama çok para istiyorlar muayne için bana yardım edecek varmı bıktım bu durumdam formlarda bakıyorum zanax 2 tane içtiğim halde ativan 10gr içtiğim halde uyku yapmıyor birgece acile gittim diazem iğnesi yaptırdım hiç uyumadım allah benim gibi olan herekese içinde bende dahil olmak üzere yardım etsin saygılarımla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uykusuz geceler View Post
                selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunumda aynı uykusuzluk gitmediğim dr kalmadı hatta erenköy nörölöji bölümünde yattım bir çok ilaç verdiler ama olmada biz seni uyutamıyoruz diye çıkardılar kullanmadığım ilaç kalmadı mao inhibörleri ssrı li ilaçlar yeni nesil anti depresanlar triksiklik antidepresanlar onlar yetmedi yeşil rçeteli imovane ve rivotril onlarda olmadı türkiyede olmayan brezilyada yeşil reçeteyle satılan lexotan ve loiram(loiram zolpidem lexotan bromozepam)bunları kullandım ama olmuyor benime şok vermek istedi bi hastane belimde platinler olduğu için vaz geçtiler bir çok yerden yardım istedim ünlü proflar ama çok para istiyorlar muayne için bana yardım edecek varmı bıktım bu durumdam formlarda bakıyorum zanax 2 tane içtiğim halde ativan 10gr içtiğim halde uyku yapmıyor birgece acile gittim diazem iğnesi yaptırdım hiç uyumadım allah benim gibi olan herekese içinde bende dahil olmak üzere yardım etsin saygılarımla
                Öncelikle geçmiş olsun forma hoşgeldiniz anladığım kadarıyla sizin sorununuz cidden baya büyük,birsürü de çözüm aramış bulamamışsınız..olsun yılmayın Allahtan umut kesılmez can cıkmadan bunun unutmayın basta...
                Bu konuda benim bilgi birikimim size yetmiyecektir sonucta bu kadar yol denemıs ınsansınız ben ne desem ne onersem elbet denemıssınızdır onceden ve afakı kalacaktır yanınızda...tavsıyem sız derdınızı bır konu baslıgı olarak acın ılgılı bolume,bu konuda gecmısı ve bılgı bırıkımı olan arkadaslar vardır emınım onlar sıze yardımcı olurlar seve seve...
                tekrar gecmıs olsun...
                "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun... Şifalar dilerim.. Bazen ilaçların yapamadığını, doğal yöntemler yapabilir.. Mesela uyumadan önce 1 kase dolusu yoğurt yemek gibi..Yada bitki çayı içmek...içinde melisa, sarıkantaron ve adaçayı olursa, sakinleştiridği için uykunuzun gelmesini de sağlayabilir.. Relax çayları var ya, o tip bir bitki karışımı da içebilirsiniz.. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun bi rönerisi de, bir tutam kuru lavantayı yastığın altına koymak.. sakince, deliksiz bir uyku için rahatlatırmış lavanta... Her türlü yöntemi denemekte fayda vardır..bir de bunu deneyebilirsiniz.. Allah yardımcınız olsun..
                  I've been alone all along

Yorum

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunumda aynı uykusuzluk ............ allah benim gibi olan herekese içinde bende dahil olmak üzere yardım etsin saygılarımla
                    Duana Amin! dedikten sonra; "binaural beats" olarak adlandırılan ses kayıtlarını deneyip denemediğini bilmek isterim.
                    Last edited by saf_ak; 12-11-2011, 06:35 AM. Reason: harf hatası
                    Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

o ses kayıdının ne olduğunu bilmiyorum ama bitkisel olarakta valeryan dedikleri kedi otu çayı içtim aynı kedi gibi kokuyor o bile uyku yapmadı melisa kantaron falan bunların bana hiç bir etkisi yok selamlar

Yorum

Konu biraz eski ama yeni okuyanlari dogru yonlendirmek adina bazi yanlışları duzeltmek lazim..yorumculardan biri uykusuzluk icin yatmadan önce sari kantron cayi icin demis..iyi niyetle yazdigindan suphem yok fakat sari kantron gece alindiginda uykusuzluk yapar çünkü beyindeki endorfini salgısı baslar buda uykusuzluk yapar...sari kantrondan fayda görmek istiyorsaniz sabah 8 de alacaksiniz tıpkı depresyon haplari gibi.

Yorum

İşleniyor...
                        X