Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uyuyamamaktan korkuyorummmmm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• uyuyamamaktan korkuyorummmmm

lütfen yardım edin....
    bir kaç gece geçen uykusuz gecenin ardından korkularım var bir türlü silemiyorum.şartlandığım için uyuyamıyorum.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çoğu kez... ne yapabilirim n'olur yardım edinnn

üniversite zamanı bir kaç gece hiç uyumadan sınava gitmiştim...sonraları sadece ertesi gün önemli bir işim varsa uyumam gerekiyorsa o zaman uyuyamadım şimdilerde de çalışıyorum erken kalkmam gerekiyor, saat biraz geç olunca panikliyorum ister istemez 'ya yine uyuyamazsam' düşüncesi mahvediyor beni.mesela bugün,yine uyuyamadım nasıl kurtulcam bilmiyorum.ne yapmam lazım? bu arada cvp için teşekkür ederim

Yorum

zeynep aynı şeyler banada anksiyete döneminde oluyor uyuyamazsam korkusu gelince daha çok geriliyor insan ve uykusu kaçıyor benden sana tavsiye bunu düşünmemeye çalış güzel bir duş al doğadan relax adlı çayı iç (ilaç kullanmıyorsan) bir tutam lavanta koy yastığının altına ve yatmadan seni güldüren bişeyler izle komedi dizisi stand up gösterisi falan

Yorum

sağol pavlikiz. ben de arada melisa çayı içiyorum ama dün gece işe yaramadı senin tavsiyelerine uyucam. doktora da gittim bunun için ama..bir hafta iyiyim sonra yine korkular başlıyor, arada vuruyor işte. ilaç kullanmıyorum.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..artmasından korkuyorum. bazen düşünüyorum beynimin içine biri girse ve o korkuyu söküp olsa,yok mu böyle bişey..başarılı olurum zamanla değilmi

Yorum

o korkular herkese geliyor emin ol ve dahada artmaz kesinlikle öyle düşünme, birde spor yap kendini yor uykun daha çabuk gelir ama sakın olumsuz düşünme

Yorum

çooooook teşekkür ederim sana...bazen insanın elinde olmuyor ister istemez aklıma geliyo uyuyamazsam şöyle olur,böyle olur..... sanki dünyanın enn kötü şeyi başıma gelmiş gibi hissediyorum acayip üzülüyorum hatta bazen ağlıyorum niye böyleyim niye kafama takıyorum kendimi huzursuz ediyorum diye...

Yorum

Ben uyumayi cok seven birisiydim, 14-15 saat sorunsuz kalkmadan uyuyabiliyordum. Lakin artik her gun olmasada cogu zaman kabus goruyorum ve artik kabus gorecegimi bilecegim icin uyumaktan korkuyorum.
              Ve dun gece uyanip isigi acip oyle yatmisim , neden yaptigimi hatirlamiyorum, sabah kalktigimda isik acikti. Esime neden acik diye sordugumda benim yaptigimi soyledi.
              Bu arada ben bir yillik evliyim ve evlendikden sonra bu kabuslarim basladi, yani bir yildir kabus goruyorum . Hep ruyamda birisi pesimde gibi, birinden surekli kaciyorum. Ama neden ve kimden kactigimi goremiyorum.
              Diyebilirsiniz belki gercek hayatta birinden korkuyorsun yada kaciyorsun diye, ama oyle bir sey yok. Calisiyorum ve cok mutluyum, ve sorunlarim yok diyebilirim

Suan hamileyim ve bu uyur gezer durumu beni urpertiyor.
              Ayni kaderi paylasan varmi, yada neler yapabilirim aceba...?

uyumaktan korkanlara tavsiyem: spor yapmaya baslayin, ve sabahlari erken kalkin. Aksama yataga atana kadar acele edeceksiniz Kabus gormuyorsaniz ise yarayabilir..

Yorum

aynı sorun bendede var !! :/

Yorum

bende uyumuktn korkuyorum uyuyunca kalkamıyrum çünkü bu aralardas
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                  X