Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erken yatamıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Erken yatamıyorum

Ben sabahçıyım okulda 6:30 da kalkmam gerekiyo bunun için erken yatmalıyım fakat alışkanlığım yok.Erken yatınca ya kulaklığı takıyorum yada kıvranıyorum iki saat.Hadi bu sorun değilde uyandığımda daima uykulu oluyorum.Sabah uyanıyorum uykuluyum yüzümü yıkıyorum 3-4 saat hala uykuluymuş gibi duruyorum, öyleyimde.Ne kadar uyusamda yetmiyor.
    Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
    uyku sorunu bende de var. mirtaron ilacını yazmıştı psikiyatri ama bir türlü etki etmedi o ilacı değiştirdim atarax verdi. o da bana etki etmiyor... uykusuzluk çok kötü bir durum.
    Benim ki uykusuzluktan ziyade dış görünüşle alakalı.4 saat önce uyanıyorum hala uykulu gibiyim.

Yorum

ilac kullanman faydali olabilir benim kullandıgım ilac iyi ama antidepresan bi ilac senin bi doktorla konusup ona göre hareket etmen lazim cunku erken kalkıyorsun ilac alsan belli bir saate icmen lazım ornek gecenlerde sabah kalkmam lazim 6 gibi ben uyku ilacimi gec aldim ve kalktigimda sersemdim bildigin zor kendime geldim

Yorum

uyku sorunu bende de var. mirtaron ilacını yazmıştı psikiyatri ama bir türlü etki etmedi o ilacı değiştirdim atarax verdi. o da bana etki etmiyor... uykusuzluk çok kötü bir durum.
        @dertli biri Redepra 15 mg bi doktoruna sorsana bakalim belki sanaa bunu vericek cunku bildigim kadariyla atarax(doktorum soylemisti) sakinlestirici bir hap senin ise uyku sorunun var benim kullandıgım Redepra en gec yarım saat icinde uykuya dalıyorum(iki haftadan beri kullaniyorum)

Yorum

öncelikle yatma saati belirlemen ve bilgisayar oyunlarını kesmen gerek... ben de bilgisayardayım çoğu zaman beni bu forumdakiler iyi tanır çoğu zaman online olurum. ama bilgisayardayım diye oyun vs. oynamam. özellikle uyumayı sağlamak için bilgisayarda kitap okuduğum olur, araştırma yaparım... gerçekten uyku getirir. uyumadan önce kitap oku en basiti ders çalış

NOT: DIŞ GÖRÜNÜŞ'ü mü kafana takıyorsun ?
          Dış görünüşü değilde gelen geçen soruyor yeni mi uyandın diye. İnsanın morali bozuluyor.Ama yinede takarım dış görünüşü bakımlı olmakta fayda var.

Yorum

Ben de. Kaç saat uyuduğumu bilmiyorum. Bilgisayar uykumu kaçırıyor sonra zor uyuyorum.

Yorum

İşleniyor...
            X