Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sabahları erken uyanma.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sabahları erken uyanma.

Arkadaşlar akşam saat kaçta yatarsam yatayım sabahları altıda uyanıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
    Bir işte çalışmıyorum iş saati olmadığı halde neden erken saatlerde uyanıyorum?

bünyen bi şekilde bunu alışkanlık haline getirmiş olabilir... bende kaçta yatarsam yatayım gece belli saatlerde uyanıyorum...parça parça bir uykuyu düşünsene..ne tadı var ne tuzu ...

Yorum

Bünyenin bunu aliskanlik haline getirdigine inanmiyorum, uykuya ne kadar rahat ve gevsemis bi halde dalarsaniz okadar dinc ve dinlenmis kalkarsiniz.

Yorum

Nasıl bir alışkanlıksa yıllardır değişmiyor.
        İlaçlardan olabilirmi?
        İyi geceleri uyanmıyorum, emily geçmiş olsun.
        Erbay ben hiçbir zaman rahat ve gevşemiş olamıyormuyum :RpS_confused:
        Kaderim böyle yazılmış ne yapsam olmuyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View Post
          Nasıl bir alışkanlıksa yıllardır değişmiyor.
          İlaçlardan olabilirmi?
          İyi geceleri uyanmıyorum, emily geçmiş olsun.
          Erbay ben hiçbir zaman rahat ve gevşemiş olamıyormuyum :RpS_confused:
          Kaderim böyle yazılmış ne yapsam olmuyor.
          5-6 saat uyku uyuyorsan ve buda seni ayakta tutmaya yetiyorsa sorun yok demektir. Geceleri yatakta kafani rahat birak, vucudun diger taraflari birak kasilsin fakat beynin bundan rahatsiz olmasin. Hem erken uyanmak iyidir : )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: queensyche
            bende her sabah ezan saatinden 1 dk önce uyanıyorum..hiç şaşmıyor ama..
            Hastalığım tekrarladığından beri bende de aynı durum var ezandan önce uyanıyorum okb olduğum içinde buna çok takıyorum. :7:

Yorum

Demek ki 6'da yatacaksın.

Yorum

Bende ilaçlardan kaynaklanndığını düşünüyorum bende gün aydınladığı zaman uyanırım sürekli.

Yorum

O sorun bende de var tel. nun alarmından önce uyanıyorum hep.. Hafta içi çalıştığım için sorun değil ama hafta sonu çok sinir bozucu : )

Yorum

İşleniyor...
                  X