Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm günümü uyuyarak geçiriyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tüm günümü uyuyarak geçiriyorum

Günde en az 13-14 saat uyuyorum, yetmiyor.Her zaman uykum var ve artık dayanamayıp uyuyorum.Bıraksalar tüm gün uyuyorum ve uyandığımda hiç bir sersemlik hissetmiyorum tam tersi dinlenmiş hissediyorum.Uykuyla kaybettiğim vakit yüzünden sorumluluklarımı yerine getiremez oldum.Hatta okula bile gitmiyorum uyuyorum onun yerine,devamsızlığım sınıra dayandı.Kan değerlerimin hepsi normal.Neden böyleyim bir tedavisi yok mu

maşallah 13 saat bende tam tersi günde ortama 4 saat uyuyorum 2 gibi yatağa giriyorum 60 civarlarında kalkıyorum.bu herzmanmı böle son zamanlardamı oldu
    Düzelecek dediler, yirmi yıl geçti
    Açan arayı daha da açtı
    Bugün sordum düzelecek deyorlar
    Gemi de gemiymiş hani, yolcu da yolcu

Özdemir Asaf

Yorum

uyku hali yok ama depresyonda oldğum zamanlar genelde ben öle yorgun bitkin oluyorum bide bu hava değişim iyüzünden bi arakdaşım bu şekilde hava değişimi yüzünden sürekli uyuyo o yüzden belki ondan olabilir ama bol kahve içmeni tavsiye ederim enerji verir ben öle yapıyorum günde r4-5 tane kahveyi cakıyorum sonra evde dört dönüyorum
      Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

Son bir kaç haftadır böyleyim,keşke sizin gibi banada 4 saat yetse.Ama 4 saat uyuduğumda zorla kalkıyorum,kalkabiliyorum ama işin kotu yanı uyuya kalıyorum bir köşede bir yerde kıvrılıp uyuyorum.

Yorum

belki mevsim değişikliği olabilri oluyo bazı insanlarda.Kahveyitekrar söylüyproum içmeyi denedinm ibenim kurtarcıım kahve cünkü enerjimide yanlızlığımıda paylaşam bi o b ide sgiram aslında sen burada olucan ben seni zorla uyandırır ayıltırım yürüye yürüye alışırsında nese .Bak bi arkadşını ikna et sabah spro git erken kalk sonra bi duş güzelbi kahve ve kkahvaltı ben böle yapıyorum tek fark bende arkadaş yok
          Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

Orjinal yazı sahibi: queensyche
            Senın onerın uykusu olan bırı ıcın cok zorlayıcı bı durum
            evet biraz öle sanırım ama kolay ne varki hayatta bazen uyumakdan sıkılyıorum 1-2 gün hiç uyumuyorum genelde bunalrı yapıyorum herzman uykunun beni körelttiğni düşünyorum o yüzden zor da olsa uykuyu nasıl yenebiliceğimi hep deniyorum ben bu şekilde yeniyorum genelde
            Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

Kahveyi denemedim değil işede yarıyor aslında ama sadece sınav haftaları bu yönteme başvuruyorum birde pharmaton tablet var kahveyle bir arada kullandığımda elim ayağım titriyor, kalbim gümbür gümbür atıyor içimde patlamaya yakın bir enerji oluşuyor ve bu beni 3 saat ayakta tutuyor sonra yine küt yatağa,paso uyuyorum bıkkınlık geldi ama ihtiyacım var neyse ben artık sürekli kahve içeyim madem

Yorum

ilaçların da bazen uyk ugetirdiği oluyo bi süre nerji versede bugune kadar hiç ilaç kullanamadım o şekilde en azından .Bi ara senin kadar olmada risperdal yüzünden içince göz kapaklarım kapnıp resmen uyumuyodum sızıyodum ve 8-9 saat uuyuyordum 7-8 gün böle sürdü ve bu dediklerim işe yaradı.inannıyorum sana başarıcaksın acı yok black acı yok. şaka bi yana uyku insanları cidden aptallaştırıyo die düşünüyorum o yüzden elinziden geldiğince az uyuyun bi süre katlanın sonra alışıyosunuz zaaen uykusuzluğa
                Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

sanırım sorumluluklarım olmasa bende aynı şekilde uyuyabilirim

Yorum

hepinizn içi geçmiş yav ne uykucu forummuş arkadaş
                    Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sehzade35 View Post
                      hepinizn içi geçmiş yav ne uykucu forummuş arkadaş
                      sanada konu çıktı

Yorum

uyku uzmanlık alanım ne yapayım biz ailecek öleyiz gerçi enzman yattğımızı nezman kalktığımızı anlamzzsın .Ben bütün olumsuzlukalra rağmen uyumak istemiyorum ne bilim içim hep kıpır kıpır böle gezesim sohbet edesim var içimdeki cocuk hiperaktif sanırım
                        Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

uyku uzmanlık alanım ne yapayım biz ailecek öleyiz gerçi enzman yattğımızı nezman kalktığımızı anlamzzsın .Ben bütün olumsuzlukalra rağmen uyumak istemiyorum ne bilim içim hep kıpır kıpır böle gezesim sohbet edesim var içimdeki cocuk hiperaktif sanırım
                          gezesin varsa burda işin ne hadi dışarıya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emilyyy View Post
                            gezesin varsa burda işin ne hadi dışarıya
                            ya onu işte bi yapabilsem tek başıma neler yapıcam da onu bi türlü beceremiyorum varya gidip görmediğim yer kalmıcak önce türkşey sonra dünya turu.DA çıkamıyorum sf nin gözü kör olsun yalnızken daha bi ağır oluyo benim için :S
                            Açan arayı daha da açtı

Özdemir Asaf

Yorum

ya onu işte bi yapabilsem tek başıma neler yapıcam da onu bi türlü beceremiyorum varya gidip görmediğim yer kalmıcak önce türkşey sonra dünya turu.DA çıkamıyorum sf nin gözü kör olsun yalnızken daha bi ağır oluyo benim için :S
                              bende sf liyim...okadar takmıyorum bunu... insanların daha büyük problemleri var çünkü... sen gbi biri bunu rahatlıkla aşar

Yorum

İşleniyor...
                              X