Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm günümü uyuyarak geçiriyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Konuyu acan arkadas eger ilac kullanmiyorsa ve günde 13-14 saat uyumaya devam ediyorsa acilen uyku alaninda uzman bir doktora görünmesini tavsiye ediyorum aksi takdirde uzun süre bu sekilde devam ederse tansiyon kalp hastaliklarina yakalanabilme riski cok yüksek, az uyumak zararli oldugu gibi cok uyumakta insan sagligi icin zararli diye biliyorum.

Yorum

Öfff. Ben haftaiçi uykusuzluktan, haftasonları uykudan geberiyom işe bak yaaaaa.

Yorum

çok baş ağrısı yapar o

Yorum

bende çok uyuyorum hemde çok bıraksalar benide bütün gün uyurum ders çalışamıyorum bu yüzden ben paxil kullanıyorum ilaç yapıyor galiba ama buna bi çözüm bulmam lazım benimm

Yorum

paxil uykumu yapıyormuş şükrann ilk defa sendn duydm galiba yeni kullanmaya başladın bu ,lacı

Yorum

evet ilk kutu yeni bitti ama ondan önce bi kutu paxera kullandım oda uyku yapıyordu çokk bu geçiyormu sonra

Yorum

geçer tabi zamanla etkisinide kaybeder depresanların etki süreleri azdır

Yorum

Hala uyku düzeninimi sağlayamadım..her sabah erken kalkacağıma dair kendimi kandırıyorum ama sabah uyansam dahi kalkmıyorum..kalkamıyorum değil kalkmıyorum böyle bir miskinlik içerisindeyim..böyle olunca da gece uyuyamıyorum..dön sağa dön sola..şeytanlar beynime toplanıyor ..
                  Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                  Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                  Değirmende un olsun diye ezdiler,
                  Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                  EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

uyku duzenim düzeldi. sabahları erken kalkıyorum
                    push push. you. can do it!

Yorum

İşleniyor...
                    X